Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Abla mı işte ösrü kabahatinden büyük dirler ya Ben daha körpeyim bikerem Bu durumda kankimi öp derdim ama arada yiğenim var Abla benim ben Sen körpesen ben ne oluyom kıs Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Abla benim ben Sen körpesen ben ne oluyom kıs Haaa Abla sensen sorun yuk Ben körpeysem sen şey oluyon cnm dur bulacam acele etme ben bi düşünem sonra süleyem olar mı Körpe yavrıcağın ablası Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Körpe yavrıcağın ablası Ablan sana kurban olsunn Gecem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Ablan sana kurban olsunn Gecem Bu iyi bişey demi aplacım Hafif tırsdımda Cnmsın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Bu iyi bişey demi aplacım Hafif tırsdımda Cnmsın Korkma çocumm bak ne kadar sevimli bi ihtiyarım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 ablacım yarenınde doğum günü kutlu olsun Allah ona ve sana uzun ömürler versin yarenin hediyesi yarın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.