Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kitap Önerileri - Beğendikleriniz


Unarm

Önerilen İletiler

  • 9 ay sonra...
  • 2 yıl sonra...
  • 3 yıl sonra...

Sonun Sonrası

Esin Yardımlı

Sosyal Yayınlar

 

Yaşam bittiğinde ne başlar?

 

Esin Yardımlı 12 yaşında yayınlanan ilk romanı Kitap Kahramanı’ndan sonra bu kez anlatımıyla ve gerçek-üstülüğüyle okurunun hayalgücünü keyifli bir yolculuğa çıkaracak yeni bir romanla karşımızda. Sonun Sonrası merak edilen en büyük sorunun yanıtıyla beklenmedik bir şekilde karşılaşan bir genç kadının, başından geçen olağandışı hikayeyi, akıl almaz bir dünyanın “sınırsızlığı” içerisinde, sürükleyici bir dille ve merak dürtümüzü bir an için bile başıboş bırakmayan bir kurguyla ele alıyor.

Yapısını bir türlü çözemediği tuhaf bir binanın içerisinde kaybolmuşken, Naomi adında yangında yaşamını yitiren bir televizyoncuyla tanışan başkahramanımızın satranç tahtasının üstündeki tavşanı kovalamasının hikayesi, kitabın sayfaları arasında yaşam buluyor. En başta yeni arkadaşıyla yakınlaşmaktan ürkse de zamanla, onda ve kendinde yepyeni şeyler keşfetmeye başlıyor.

Zaman ve mekanın hiçe sayıldığı bir dünyada geçen Sonun Sonrası, bir yandan iki insanın duygu dünyasına cesur bir yolculuk yaparken, bir yandan da hiç de alışık olmadığımız, hem büyüleyici, hem de ürkütücü bir öbür-dünyayla bizi tanıştırıyor.

Bir ütopyanın içine profesyonelce gizlenen bir distopyada gökkuşağının yedi renginin birleşmesiyle oluşacak görülmemiş bir sekizinci renk, herkes için ikinci bir şans olabilir mi?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

İskender Pala

OD

Arkadaşlar eğer edebiyatı ve şiiri seviyorsanız tasavvuf edebiyatı ile ilgileniyorsanız okumanızı öneririm.Kİtabı anlamak biraz zor olabilir ama edebiyatla aranız iyi ve Farsça ve Arapça kelimelerle aranız iyi ise kitabı daha iyi anlarsınız.Ama Farsça ve Arapça bilmiyorsanız da cümlenin genel anlamından çıkarabiliyorsunuz anlatılmak isteneni bazı anlaşılmayanları ise sözlüğe bakarak anlayabilirsiniz.

Kitabı Molla Kasım Yunus Emre'nin ağzından anlatıyor.Bilirsiniz hani ırmağa atılan o binlerce şiir ve ırmağın mürekkep rengine bürünmesi olayı ile başlıyor kitap.Yunus Emre nin hayatını baza alan kitap sayesinde bildiğiniz bazı bilgilerin de yanlış veya eksik olduğunu anlıyorsunuz.İskender Pala'nın divan edebiyatı hakkındaki bilgisinin de ne kadar geniş olduğu anlaşılıyor.Bİr insanın değişen hayatı,oğlunun hasretiyle yanması yıldızlardan güneşe yönelmek...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...
  • Admin bunu başlık sabitlikten çıkardı

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.