Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 17 yıl ben yeniyim galibaa bir hoş geldin yokmu bence de yenisin galiba.. hoşgeldin olmaz olur mu var tabii..hoşgeldin..
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 17 yıl ben yeniyim galibaa bir hoş geldin yokmu iyi eskimeler o zaman......
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Hoşgelllldinnnnn hosbuldukkkkkkkkkkkkk bence de yenisin galiba.. hoşgeldin olmaz olur mu var tabii..hoşgeldin.. hoşbulduk iyi eskimeler o zaman...... cadimi ne niy eskiyim yaff alalalala
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl cadimi ne niy eskiyim yaff alalalala ne zaman eskidin yaff.. kandırdın bizi haa.
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl Yazar ne zaman eskidin yaff.. kandırdın bizi haa. hayir yeniyimde sen eski ozaman dedin yaa bende niye eskiyeyim dedim alalaa bu cadiylan işimiz var yarabbim hoşgeldin hosbulduk zeynep
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl hayir yeniyimde sen eski ozaman dedin yaa bende niye eskiyeyim dedim alalaa bu cadiylan işimiz var yarabbim
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 17 yıl Yazar hoşgeldin... Hosgeldin..... hos bulduk bu forum cok içten ve candan kişilerlen oluşmuş....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.