Φ suheda Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Sevgili Admin kitap kısmında dünya klasikleri ve Türk edebiyat klasikleri için iki ayrı başlık yapmak mümkünmüdür? Varsa ve ben bulamadıysam bu iletiyi derhal kaldır foruma madara olmayayım Yoksa ilgilenirmisin Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Ok Kitap - Kitap Bölümünü nasıl düzenleyebiliriz? Tam olarak dizinler ve alt dizinler olarak buraya yazın lütfen arıca dizinlerin açıklamalarıyla birlikte.... Saygılar Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Kitap-Kitaplar bölümündeki sabit kısım bence en ideal yer.. Sabit kısımda dünya klasikleri ve Türk edebiyat klasikleri yazarlarına tek tekmi başlık açalım yoksa iki dizin halinde biri dünya klasikleri bir diğeri Türk edebiyat klasiklerimi olsun siz karar verin.. Mesela Charles Dickens Emile Zola Honore de Balzac Gogol Dostoyevski John Steinbeck Emily Bronte v.s v.s Ömer Seyfettin Peyami Safa Reşat Nuri Güntekin Mehmet Rauf Halide Edip Adıvar Halid Ziya Uşaklıgil Yakup Kadri K.osmanoğlu Hüseyin Rahmi Gürpınar Yaşar Kemal v.s v.s Tabi ben bunları söylüyorum ama forumdaki diğer arkadaşlarında tavsiyeleri olabilir... Sevgiler Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Admin Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Ok Yönetim olarak üstünde çalışma kararı aldık ve bir iki hafta içinde bu bölümü değişik ve kullanışlı bir yapıya kavuşturmayı umuyoruz.... Şimdilik bekleme kaldı diyebilirim... Saygılar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Admin Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Ve bitti... Eğer aşağıdaki linki izlerseniz, yeni şeklini görebilirsiniz... http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showforum=111 Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.