Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 17 yıl Desperado'yla başlamış olmam elbette tesadüf değil.. ve ona olan hayranlığım artık bir sır değil..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 17 yıl Yazar The Mask Of Zorro'dan benim için unutulmaz bir sahne.. hele bu müzik..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Dirty Dancing filminin final sahnesi..Patrick Swayze'ın yıldızının parladığı dönemler..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Filmin adı Salsa..hatırlayanınız var mı..? filmden çok müzikleri ses getirmişti..aldığım ilk film müziği kasetimdi..hala durur.. Margarita..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Anı filmden,Puerto Rico adlı şarkı ve videosunu eklemiştim ancak..tuhaf bişey gözüme iliştiği için kaldırdım..müziği dinlemek isteyenler you tube den ulaşabilirler..bence gerçekten çok hoş..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 17 yıl Yazar http://youtu.be/wFaosqg0YuI Yukarda bahsettiğim şarkıyı farklı bir kanalla,Salsa filminin değişik sahnelerinden görüntüler eşliğinde buldum..dinleyin bakalım..
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 17 yıl Diloşum, Banderas'a bulanmış buralar yahu Ne güzel filmler eklemişsin, hepsi çok hoş sahnelerdi gerçekten... Ama merak ettim gözüne ilişen o tuhaf sahne neydi olmazsa mesaj at sen bana
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 17 yıl Anı filmden,Puerto Rico adlı şarkı ve videosunu eklemiştim ancak..tuhaf bişey gözüme iliştiği için kaldırdım..müziği dinlemek isteyenler you tube den ulaşabilirler..bence gerçekten çok hoş.. ben şimdi meraktan çatlarım neymiş o tuhaf şey
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Diloşum, Banderas'a bulanmış buralar yahu Ne güzel filmler eklemişsin, hepsi çok hoş sahnelerdi gerçekten... Ama merak ettim gözüne ilişen o tuhaf sahne neydi olmazsa mesaj at sen bana Az sonraaaa...Öm'de.. ben şimdi meraktan çatlarım neymiş o tuhaf şey Godzilla kediyi öldüren şeyin merak olduğunu hiç duymuşmuydun..
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl ben hala mesaj almadım bekliyorum ayol allaallaaa meraktan godzilla beraber ölücez
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Avare..filmi bilmeyenler bile bu müziği mutlaka duymuşlardır.. Sardunyam eğer hala o tuhaf sahneyi Godzillayla birlikte merak etmekteyseniz, kendime saklamayı düşünüyorum.. ha..Godzilladan ayrılıp bireysel olarak merak edeceksen cevap hazır..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 17 yıl Yazar http://youtu.be/mBrbpWwWafQ Pretty Women..Julia Roberts ve Richard Gere ikilisinin unutulmaz filmi..ve sevimli şarkısı..
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 17 yıl Sardunyam eğer hala o tuhaf sahneyi Godzillayla birlikte merak etmekteyseniz, kendime saklamayı düşünüyorum.. ha..Godzilladan ayrılıp bireysel olarak merak edeceksen cevap hazır.. [/b] biz tek tek merak edemiyoruz Diloşşş ...Sardunyam ile beraber merak ediyoruzzz alla allaa :D yafuu banada söylesen bir öm atsan
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Titanic..unutulmaz bir acı ve kısacık bir zaman aralığına sıkışmış derin bir aşkın öyküsü.. Ve Celine Dion'un sesinden My Heart Will Go On.. Godzilla demek tek tek merak etmeyi başaramıyorsunuz..bu birlik ve baraberliğiniz gözlerimi yaşarttı doğrusu.. umarım halen merak etmiyorsunuzdur..konu zaman aşımına uğradı o bakımdan..
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl Sardunyam eğer hala o tuhaf sahneyi Godzillayla birlikte merak etmekteyseniz, kendime saklamayı düşünüyorum.. ha..Godzilladan ayrılıp bireysel olarak merak edeceksen cevap hazır.. : [/b] godzilladan ayrıda meraktan ölebilirim canem
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Top Gun..Tom Cruise nasılda çocuk yüzlüymüş..bunu şimdi farkediyorum.. ve Berlin grubunun unutulmaz şarkısı Take my breath away.. Sardunyam demek tek başına da merak edebilecek durumdasın ve hatta meraktan ölebilecek durumda.. Godzilla şansına küs arkadaşım.. O halde Sardunyam aç ÖM'ünü seyret tekrarı yok bunun İşimiz muhabbet efkarı yok bunun..
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 17 yıl hakikaten sahnede bi tuhaflık varmış godzilla o kadarda ilginç değildi sahne merak etme sen
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Bodyguard ve Whitney Houston'dan I Will Always Love You.. Evet Godzilla inan bana hiçte öyle merak edilecek bir şey değildi.. amaaann öylesine eklemek istemedi canım.. Sardunyam gördü bak hiç etkilenmiş gibi bir hali var mı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.