Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Küçüklüğümden beri heyecanla ve kendimden geçerek takip ettiğim tek spor dalı diyebilirim..aklımda kalan unutulmaz şovlardan biri de buydu..haksız mıyım..? :wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Eveeeet..bu da benim adamım..Evgeni Plushenko..yaklaşık 10 yıldır, junior halinden beri izliyorum onu..buzun yaramaz çocuğu..ya yüzündeki o masum ifadeden ya da inanılmaz yeteneğinden olsa gerek,yaptığı hiçbir çılgınlık kimsenin gözüne batmıyor..gördüğünüz bu çılgın şova bile,ordaki izleyiciler gibi katıla katıla dakikalarca gülmüştüm..o ne yapsa komik.. :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

deli bişey bu yaww, :shifty: bi ara o altın sarısı giysicikte üstünden düşecek sandım ama neyseki düşmedi :grin:B):devil: çok sevimli ve gerçekten çok yetenekliymiş, iğdem kendisiyle tanışmaktan memnun oldum izninle bende takip edeceğim artıkın :w00t::whistling: dur bende :yuvarlan: yım :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hemde ne deli.. :islik: ama sevimli olanlarından.. :rolleyes: bu yaptığı Gala programında bir şov olduğundan asıl hünerleri gözükmüyor..bi ara bende aynı şeyden endişelenmiştim..yani o altınsarısı giysicik mevzuunda.. :w00t: Allahtan daha fazla kendini kaybetmedi.. :sweatingbullets:

Çok şekerdir..çokta yetenekli..izledikçe farkediceksin..her sene bi çılgınlık mutlak yapar..dur yav canım çekti ben bi daha :yuvarlan: ıyım.. :grin:

Gönderi tarihi:

hadi hep beraber :yuvarlan: lım :P

izleyeceğim bakalım :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Buda bir Gala gösterisi..derece almış çiftten çok müziği dinlediğimi itiraf etmeliyim..gösteri sırasında canlı olarak eşlik eden kemancı çok başarılı..programın sonunda onu da çok kısa da olsa görebiliyoruz.. :gul:

Gönderi tarihi:

kemancıda fena değilmiş yani :P ve o kadar seri hareketleri nasıl o kadar rahat yapabiliyorlar hayretle izledim iğdem, çok hoştu her iki gösteride... güzel bir başlangıç oldu günüme hoş şeyler izledim sayende :hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bu ödüllü çiftimizde pasodoble ve finalde benim fellik fellik her yerde aradığım ve hiçbiryerde bulamadığım o muhteşem ezgiyle, buzda esip geçmişlerdi.. :)

Sardunyam buraya alıntıladıklarım benim de hafızamda bir şekilde yer etmiş olanlar..en iyileri..hatırladıkça ve buldukça eklemeye devam edicem inşallah..bu insanlar bütün bir yıl büyük bir özveri ve disiplinle şu birkaç dakikaya hazırlanıyorlar..onların işi bu..bizede izleme keyfi düşüyor..kemancıyı beğendin demek.. :shifty: nedense hiç şaşırmadım.. :islik::grin::hug:

Gönderi tarihi:

evet kemancıyı beğendim aceba kendisine nasıl ulaşabiliriz :P bizim bi orkestramız varda kemancımız eksik :w00t: kendisiyle anlaşabilirsek diye şeyettiydim :islik:

canım keyifle izliyorum eklediğin gösterileri ki zevkin asla yadsınamaz görsel, işitsel ve edebi beğenilerin gerçekten kaliteli :hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Buz dansını bana sevdiren çifttir Anissina & Peizerat çifti..zaten onların Susanna'yla yaptığı gösteriyle başlamıştım..buza bu kadar yakışan,uyumlu ve estetik bir ikili daha görmedim bugüne dek..çok başarılılar var tabii ama onların bendeki yeri bambaşka.. :wub:

Sarmaşığım demek orkestranın geri kalanı tamam.. :blink::ermm::yuvarlan: kemancı bulmak kolay da illa bu kemancıyı istiyorsan biraz zaman alabilir.. :islik: bak,imkansız demiyorum..bulursam anlaşırsınız canım bi şekilde.. :shifty::w00t::hug:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

İşte arkadaşlar bu çiftlerde yeniler..2007 Tokyo Dünya şampiyonası birincisi Bulgar Albena Denkova & Maxim Staviski..

Bu yılki şampiyonanın bana kalırsa hiç tadı tuzu yoktu.. :( Evgeni çekilmiş.. -_- Onsuz gerçekten çok ama çok eksikti..Rusya oldukça gerilemiş gözüküyor..Buz dansında da dereceye giremediler..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Birincilerimizden bir gösteri daha izleyelim değil mi..? :wub: Bu çiftinde çekilme kararı aldığı ama hala açıklamadıkları yönünde söylentiler var umarım doğru değildir..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sırada ikincilerimiz var..Kanadalı Maria-France Dubreuil & Patrice Lauzon.. B) Sanki bunlar biraz şey.. :blushing::unsure::P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Veeee..üçüncüler..Amerikalı Tanith Belbin & Benjamin Agosto.. :) Çok kıvrak bir ikili.. :P

Gördüğünüz üzre bir zamanlar birinci ve ikinciliği kimselere kaptırmayan ve bu alandaki hakimiyetini her zaman hissettiren Ruslar bu sene ortada yoklar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.