Misafir Sands Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Adı ve Soyadı Sands Abi Baba Adı Hamhışlar Doğum Yeri Hastane Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Yedeksubay Branş TK.K. Beyazları giyip volta atma zamanıdır aybalam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Demek sende gidiyorsun Sands paşa.. kardeşim gibi bahriyeli olacaksın hemde..ne diyelim..hayırlı tezkereler..biraz da ordu şenlensin di mi ama..? lakin yokluğun fazlasıyla hissedilecek emin ol.. Allaha Emanet Ol.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Adı ve Soyadı Sands Abi Baba Adı Hamhışlar Doğum Yeri Hastane Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Yedeksubay Branş TK.K. Beyazları giyip volta atma zamanıdır aybalam yolun acik olsun dönüsün cabuk olsun Sands dikat edin oralarda sende jön ' de ceza yemeyin de günleriniz uzamasin uslu durun yani..hayirli teskereler. lakin yokluğun fazlasıyla hissedilecek emin ol.. Allaha Emanet Ol.. haklisin dilos Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Adı ve Soyadı Sands Abi Baba Adı Hamhışlar Doğum Yeri Hastane Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Yedeksubay Branş TK.K. Beyazları giyip volta atma zamanıdır aybalam selametle git selametle gel sands'ım aybalam vallahi seni özleyeceğim... Allaha emanet ol Jön'e de sanada Allah kolaylık versin ve cümle mehmetçiğede Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 daha askere yeni gittiğine göre ben abi demiyeyim..ufaklık daha doğru olucak sanırım fazla tanımıyorum ama askeriyede imaj değişikliğine sebeb olabilecek bi kişiliksin sands kardeşim paşa paşa git paşa paşa dön..allaha emanet ol...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Adı ve Soyadı Sands Abi Baba Adı Hamhışlar Doğum Yeri Hastane Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Yedeksubay Branş TK.K. Beyazları giyip volta atma zamanıdır aybalam sands dimek sende askere gidiyosun önceden haber verseydin de ahmet gibi sana da kına gecesi yapsaydık gerçi ahmet birkaç sene önceden vermişti askere gideceği ama Allah'a emanet ol sands, hayırlı teskereler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 ''O'' Şimdi askerdi,ardından ''J'' Şimdi asker dedik..Artık birde ''S'' şimdi asker diyeceğiz desenize..Alfabe tükendi yaw.. Sağsalim git sağsalim gel arkadaşım,neşenden bişi kaybetme inşallah.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 sands dimek sende askere gidiyosun önceden haber verseydin de ahmet gibi sana da kına gecesi yapsaydık gerçi ahmet birkaç sene önceden vermişti askere gideceği ama Allah'a emanet ol sands, hayırlı teskereler Ne demek sende mi ? Bunda şaşıracak ne var kankim Tabe haber verseydide 40 gün 40 gece kına gecesi yapsaydın demi Hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah sevgili Sands Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 sands hayırlısı ile gider gelirsın inşallah... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Sands Allaha emanet ol sağsalim git gel inşallah Gittiğin yeri güldür demiyorum güldürceğin kesin zaten Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Sands ne oldu acilen deniz kuvvetlerine katıldınmı yaww gidiş o gidiş Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Hadi hayırlı teskereler Duymasınlar ama seni de bekleriz askeriyeden.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Ne demek sende mi ? Bunda şaşıracak ne var kankim Tabe haber verseydide 40 gün 40 gece kına gecesi yapsaydın demi kıss kankim adam 1908 doğumlu olduğunu süledi de ondan şeyettim hala yapmamış mı askerliğini diye he yapardık nolcek sankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Kıs kafa bulmuş 1908 doğumlu olar mı heç Öyle olsaydı Kurtuluş savaşında bilemedin 1. dünya savaşında askere giderdi Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Vay be Sands askere gitti he, Allah her türlü müsibetten korusun kankamı. Hayırlısı ile git gel Sands. Sen yokken bakalım kiminle karşılıklı yazışıcağız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 gittimi gerçekten ya ne vakit gitti bir hoçakal diyemedim eğer gelirde buralara bakarsan sandsım Allah selametle gidip sağ salim gelmeyi nasip etsin dualarımızda sende olacaksın bütün Mehmetçiklerimiz Allah'a emanet olsun, vatan size emanet... seni seviyorum canım arkadaşım, kardeşim... güle güle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Adı ve Soyadı Sands Abi Baba Adı Hamhışlar Doğum Yeri Hastane Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Yedeksubay Branş TK.K. Beyazları giyip volta atma zamanıdır aybalam sendeki bu çene ile ya denize atarlar seni yeter sus dıye,yada gemıyı batırırsın Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Efenim suan yeminini etmiş bir asteğmen olarak karşınızdayım İstanbul Tershanesinde ki mühendis açığını giderme görevini üstlendim yolunuz düşerse beklerim ama tanımam sölim şuan çok yogunum o yüzden cıkıcam ama şu bilineki artık foruma dönmem an meselesidir yahu.Bu arada birsürü anım oldu hepsi birbirinden komik ve gülünç ama anlatmıcam askere giden görür Beni özlemeyen ölsün Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Efenim suan yeminini etmiş bir asteğmen olarak karşınızdayım İstanbul Tershanesinde ki mühendis açığını giderme görevini üstlendim yolunuz düşerse beklerim ama tanımam sölim şuan çok yogunum o yüzden cıkıcam ama şu bilineki artık foruma dönmem an meselesidir yahu.Bu arada birsürü anım oldu hepsi birbirinden komik ve gülünç ama anlatmıcam askere giden görür Beni özlemeyen ölsün iyi peki yogun oldugun icin ,islerinden de ali koymak istemedigim icin sana gelmiyorum Sands firsat bulup ta gelmissin, seni görmek güzel Nice mutlu yillar dilerim sana da Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Efenim suan yeminini etmiş bir asteğmen olarak karşınızdayım İstanbul Tershanesinde ki mühendis açığını giderme görevini üstlendim yolunuz düşerse beklerim ama tanımam sölim şuan çok yogunum o yüzden cıkıcam ama şu bilineki artık foruma dönmem an meselesidir yahu.Bu arada birsürü anım oldu hepsi birbirinden komik ve gülünç ama anlatmıcam askere giden görür Beni özlemeyen ölsün TSK artık rahat edebilir herşey ve asayiş berkemal muhtemelen istanbul tersaneside artık rahat edebilir Sands görev başında... o zaman ben haftaya geleyim yanına da sen tanıma askerlik anılarını heç sevmem ama komikse merak edebilirim selamlar ve saygılar hörmetle asteğmenim, generalim, Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Sands asteğmenim; Durumunun iyi olmasına ve bir sıkıntının olmayışına sevindim. Allah zorluklardan ve kötülüklerden korusun bütün askerlerimizi. Selamlar asteğmenime.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.