Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 19 yıl Merhaba Arkadaşlar ben Zonguldak Ereğlisinden katılıyorum...www.ikile.com dan sevdiğim arkadaşlarım tavsiye ettiler burayı bana sağolsunlar yazılarınız gerçekten çok güzel Umarım paylaştıkça daha da güzelleşecek
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 19 yıl martı_name hoşgelmişsin umarım kanalda paylaştığın şiirleri burayada yazarsın sevgiler
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 19 yıl Merhaba!, Biraz geç oldu ama geldim evet gec oldu, biz de tam kapatıyoduk...
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 19 yıl evet gec oldu, biz de tam kapatıyoduk... Dlete sende biraz meydün havası sezdim! yoksa meydün içine girip seni elemi geçirdi?
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 19 yıl Dlete sende biraz meydün havası sezdim! bunu hakaret sayarım...
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 19 yıl Hangisini yanlışlıkla Dlete yazamamımı yoksa kasti meydün havası sezdim onumu ?
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 19 yıl HOŞGELDİN MARTI NAME......VALLA ŞİİRLERİNDEN BENİM HİÇ HABERİM YOK BU MİLLET NEREDEN BİLİYOR BEEE...YİNEDE PAYLAŞMAN DİLEĞİYLE
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.