Φ hasan17 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2005 Gerçek bir ibretlik hayat öyküsü Yıllarca Kominizm ile uğrşan insanın bir anda nasıl müslüman oldu???????????? Kitap adı; KENDİNİ ARAYAN ADAM Yazar ; Halit ERTUĞRUL Fiyat ; 2.90 YTL NESİL YAYINLARI Bu kitabı alıp okumanızı tafsiye ederim........ Alıntı
Φ ALP_EREN Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Mükemmel bir kitap.onlarca dile cevrilmiş tam bir ibret kitabı.ince bir kitap,ben bir gecede okudum ve çok carpıcı.kitabın arkasında okur yorumları var,insanların bu kitaptan nasıl etkilendiğini oradan anlamanız mümkün.ben bildiğim şeyler olmasına rağmen çok etkilendim ve kitap biter bitmez namaz kıldım.o kitabı okuyup ilk defa namaz kılan insanlar var.toplumumuzun sorunuyla ilgili bir kitap bütün gençlerin okuması gerekir. hasan kardeş bu platformda bu kitabı sen sunmasan ben sunacaktım.senden allah razı olsun.benden önce davranmışın. Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 bir gecede bitirilebilecek,insanı kendine getirebilecek,güzel bir kitap... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.