Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

çölde yolculuk eden iki arkadaş,yolculuğun bir aşamasında tartışırlar.biri ötekine bir tokat atar.tokadı yiyenin canı çok yanar ama,tek kelime etmez ve kum üzerine şu sözleri yazar..

BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BANA BİR TOKAT ATTI

bir vahaya rastlayana dek yürümeyi sürdürürler.tokadı yiyen yıkanırken bir batağa saplanır,boğulmak üzereyken arkadaşı tarafından kurtarılır.boğulmak üzere olan arkadaş kurtulduktan sonra bir kaya parçası üzerine şu sözleri kazır.

BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BENİM HAYATIMI KURTARDI

tokadı vuran ve sonra arkadaşının hayatını kurtaran kişi ona şunu söyler.

senin canını yaktığımda bunu kum üzerine yazdın ama şimdi kayaya kazıyorsun.neden?

öbür arkadaş ona şöyle ceevap verir.

biri bizi incittiğinde bunu kum üzerine yazmalıyız ki,bağışlama rüzgarı estiğinde onu silebilsin,ama biri bize iyi birşey yaparsa onu kayaya kazımalı ki,hiçbir rüzgar yok etmesin.

İNCİNMELERİMİZİ KUMA,GÖRDÜĞÜMÜZ İYİLİKLERİ KAYALARA KAZIMAYI bir becerebilsek.

Gönderi tarihi:

dumanlı

dini bir konu var diye bakıyorum hep senin yazdıklarına ama dini bir konu yok

saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.