Φ yesilsu Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 ben takı tasarıma gittim..ve yaptığım çoğu şey çok beğeniliyor.. bilgilerimi sizinle paylaşmak zevk vericek bana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yeşilsu bu konuda yardımcı olman kendi adıma çok hoşuma gider.. Yalnız yaptığın takıları etap etap bize gösterebilmen için her adımda fotoğrafını çekmen ve buraya eklemen bizim için yol gösterici olacaktır..Bu mümkün olur mu acaba..? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 tabiki.. yanlız ben normalde çalışıyorum ama akşamları vakit buldukca takı yapıyorum.. biraz zamanla olucak ama olucak yani Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 tabiki.. yanlız ben normalde çalışıyorum ama akşamları vakit buldukca takı yapıyorum..biraz zamanla olucak ama olucak yani Bende takı istiyorum mümkünse bileklik Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 tamam nasıl bişey olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 tabiki.. yanlız ben normalde çalışıyorum ama akşamları vakit buldukca takı yapıyorum..biraz zamanla olucak ama olucak yani tamam yeşilsu.. bekleriz biz.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 aslında basit bi yol buldum netten indirip buraya koyabilirim olmazmı..tabi kendi yaptıklarımda olacak içlerinde. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Resimdeki takıyı yapmak için öncelikle yuvarlak uçlu karga burnu, düz uçlu karga burnu ve keski gerekiyor. malzemeler; nekadar uzun olacağı size bağlı , zincir, halka, değişik ebatlarda ve değişik renklerde boncuklar (keyfinize göre), ve uçlar içinse ufak boncuklar yada metaller kullanabilirsiniz.. Bu resim içince 10 metre mumlu ip , değişik renklerde keyfinize göre boncuklar, kapama, klips gerekli. bağlayarak yapılıyor.(yaratıcılık da gerekiyor biraz ) deneyin eminim güzel olacak Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Yeşilsu verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım.. derhal malzemeleri toplayıp bende birşeyler deniyciim..sağol arkadaşım.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 dene bence hiç zor değil Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 bu bağlamayı burda göstermek zor olacak ama ilerleyen zamanlarda yani fotoğraf makinamın tuşlarını yaptırınca ayrıntılı göstercem. bu bileklik için mumlu ip, mercan taşları, kapama ,halka,ve klips. buda şık bir bileklik. çeşitli boncuklar, zincir, çivi , halka ve kapama. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 yerleri karıştı yazıların Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 bu kolye şık ve kolay dır. malzeme: çiçekli boncuklar,kolye aparatı (aralar için ) yada zevkinize göre değişik boncuklar veya aparatlar, mumlu ip, kapama ve klips. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 yeşilsu bu topigi yeni gördüm takılar benim icin de önemlidir. ve bende yapıyorum bazen yaparken insanı mutlu edebiliyor . Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 insanın kafası dağılıyo bir yerde...bende arada sırada yaparım ve takı takmaya dikkat ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.