Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl 24 Kasım Öğretmenler günüydü dün.Öncelikle tüm öpretmenlerin ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum. Dün 24 Kasım dolayısıla sayın siyasilerimizin verdiği o mesajları görünce; vay be dedim, bu kadar olmaz!Bir taraftan öğretmenleri, sözleşmeli, vekil diye olmadık statülerde çalıştıran diğer taraftan da 'eğitim de katledilen aşamalrdan ' gururla bahseden böyle bir iktidar görülmedi.Evet ya benim ülkem eğitimde o kadar çok değişimler yaşasdı ki!Din derslerine giren hocalarda patlama yaşanırken nedense diğer branşlarda öğretmen eksiği kalmadı.Sevgili arkadaşlarım eğitim ve sağlık sosyal bir devletin vatandaşlarına karşı en büyük sorumlulğudur.Sgk kurumunda çalışan biriyim ve şahit olduğum olaylar bana ülke gerçeğini çok iyi gösteriyor.İşçinin uğradığı haksızlık, okullarda eders vermesi gereken öğretmenlerin ders başı verilen pirimlerle sağlıktan yararlanmak için yaşadıklarına şahitlik yapmam, pembe bir renge boyanmış bir ülkemin geleceği açısından oldukça düşündürüyor.
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl 12 Eylül cuntasının ilan ettiği 24 Kasım'ı Öğretmenler Günü olarak kabul eden Öğretmenlerin tümünü kınıyorum. 12 Eylül'ün en çok sillesini yiyen öğretmenler olmadımı. Onbinlercesi tutuklandı, işkencelerden geçirildi. Yine onbinlercesi meslekten atıldı. Dediğim gibi herşeyi bir yana bırakalım. Meslek etiği açısından bakınca bile bugünü kabul etmek saçmalıktır.
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl 60.kisilik siniflarda egitim verdigini sanan ögretmenlerin bir kisiminda ögretmenligi bir bagis gibi kendilerine sunularak ögretmenlik halklarina kavusmus ögretmenlerin neyini kutlayacaksin.. onlarin kendilerinin egitime ihtiyaci var!
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl 12 Eylül cuntasının ilan ettiği 24 Kasım'ı Öğretmenler Günü olarak kabul eden Öğretmenlerin tümünü kınıyorum. 12 Eylül'ün en çok sillesini yiyen öğretmenler olmadımı. Onbinlercesi tutuklandı, işkencelerden geçirildi. Yine onbinlercesi meslekten atıldı. Dediğim gibi herşeyi bir yana bırakalım. Meslek etiği açısından bakınca bile bugünü kabul etmek saçmalıktır. dogru soze ne denilirki.. ayrica okullarda ders vermeyip dersanelere ogrencileri dersanelere yonlendirenlere ne demeli
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.