Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Asiklara neler oldugundan bahsetmistik, simdide zaman icinde aska ne olduguna bi bakalim.

O dünyayi gozu gormemeler, birbiri icin yanip tutusmalar devam ederken, ara sira bulusmalar, telefonlasmalar yetmez olur ve nihayet o talihsiz karara varilir:Evlilik! (ya da ayni evi paylasmak, farketmez!) Siz sevgilinizle pür nese yuvanizi kurmaya hazirlanirken, ask tasi taragi toplamaya baslamistir bile.Tatli telaslar, kosusmalar biter, ortak hayat baslar.

Ilk gunler hersey yolundadir.Size gore en akilli odur, herseyi o bilir,en guzel o guler, en guzel o bakar, oturusu guzeldir, uyuyusu guzeldir vs.Hani nerdeyse ortaligi pislese "ne guzel pisligi var!" dersiniz. "dünyada boyle kusursuz biri varmi, varsa da gelip bula bula beni mi buldu?" gibi bir soru aklinizin ucundan bile gecmez.

Gunler gecer...Ya da 2 yil sonra, hani filmlerde yazarlar ya "two years later", iste oyle.Bu sure sizin kimyasal bilesiminize gore 3 yil olur, 5 yil olur.Bu kimyasal bilesim neyin nesi derseniz, askin kimyasal salgilarla ilgili bilimsel bir tarifide var.Yani doktora sorarsan "ask nedir?" diye, sana salgılı malgılı bir tarif yapar.Aslinda herkes kendine uygun bir seyler soyler bu kounda.Simdi gidip muteahhite sorsan oda "ask insanin onemli yapi taslarindan biridir!" gibi bir sey soyleyecektir.

Neyse gelelim evdeki durumlara:

Ilk gunlerde ıse giderken dudaktan alinan opucuk yerini once yanaga, sonra uzaktan mucuk mucuklara birakir.Finale dogru kapiyi carpip cıkmalar baslar.

Flort ederken bulusmaya tras olup parfum kokulari icinde gelen adam, evlendikten sonra eger o gun dısari cıkmayacaksa "suratim dinlensin", deyip sakali ve pijamalariyle oturur karsinizda.

Ilk gunlerde dibini tutturdugunuz yemegi bile bayila bayila yiyen adama artik ustune kus kondursaniz begendiremezsiniz yemeklerinizi.Sizinkiler annesinin yemeklerine asla benzemez.

Gun icinde baska kadinlarla konusurken iclerine cekmekten helak olduklari gobeklerini sizin yaninizda acip kasimaya başlarlar

Ilk yillarda "tanistigimiz gun, bakistigimiz gun" diyerek nerdeyse hergun bir yildonumu kutlanir, sonra evlilik yildonumu bile unutulur.

Ilk gunlerde seks bombasiyla evlendiklerini zanneden erkekler, bir sure sonra karilarinin neredeyse frijit olduguna inanmaya baslarlar.Cunku kadinlarin sevismemek ıcın daima bir bahaneleri vardir.

Cıcım aylarinda sizinle basbasa kalabilmek ıcın ısten kaytaran, toplantilari eken kocaniz, sonradan mevcut toplantilari bile yetersiz bulup yeni yeni toplantilar icat eder.

Bigudi ve guzellik maskelerini soylemeye gerek yok, onlarsiz bir ev kadini dusunulemez bile.

Flort ederken saclarinin boya oldugunu farketmediginiz sevgili kocalariniz ilerleyen yillarda saclarini artik size boyatmaya baslarlar.

kadinlarda asagi kalmaz agdalarini kocalarinin yaninda yapmaya baslarlar.

Ilk gunlerde neredeyse yikanirken bile kilitlenen banyo kapisi sonralari def_i hacet sirasinda bile ardina kadar acık bırakilir

Kanallar arasinda hizli hizli gezerken, playboy kanalinda nedense biraz uzun durulur.Bu arada kocaniz size kanalin kotulugunden, kadinlarin cirkinligine uzanan ciddi bir konusma yapar.Eskiden gozu sizden baskasini gormeyen kocaniz, bu konusma sirasinda gozunu ekrandan bir an olsun ayirmaz

Esleriniz her gecen gun sizi daha cok severler(!) ve artik gaz cıkarmak icin bile yaninizdan bir saniye ayrilmayi goze alamazlar.

Ilk gunlerde horlamalar ninni gibi gelir, sonra yastigi alan diger odaya kacar.

Flort doneminde sevgililerine kendilerini begendirmek icin cirpinan kadinlar, evlendikten sonra kocalarinin uzun sacli kadinlardan hoslandigini bile bile ısrar ve inatla saclarini kisacik kestirirler.

Ilk gunlerde bir kere öhö deseniz sizi neredeyse acil servise goturecek olan esleriniz, artik hastaliktan yerlerde surunseniz, "bir aspirin al bir seyin kalmaz" demeye baslarlar.Kendi baslari agrisa olecekmis gibi panik yapip inim inim inleyerek yatak dosek yatarlar.

Ilk gunler el ele yapilan romantik gezinmeler yerini market reyonlari arasinda tekerlekli araba esliginde gidip gelmelere birakir.

Ve bu hengame ıcınde bir bakarsinizki ask "bana musadee!" deyip gitmis.Biraz cocuklarin hatirina, biraz eski gunlerin hatirina, biraz korkakliktan, biraz alternatifsizlikten, bu hayati surdurursunuz. Yada yeni bir partnerle ayni filme yeniden baslarsiniz, sonunu bile bile..

PAKIZE SUDA

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

BENIM EVLILIK KURUMUNA VE AILEYE HALA SAYGIM VAR..BAZEN DINLENEN YADA OKUNAN KOTU ANILARA RAGMEN -_-

HER SEY ILISKIYI YASAYAN INSANLARIN ELINDE..BUNDA NE ZAMANIN NEDE EVLILGIN SUCU VAR.

VE ILİŞKİYİ BİR ÖMÜR YAŞAMAK İSTEYENLER SAYGIDA BİRBİRLERİNE KUSUR ETMEMEMELİLER.DİYE DÜŞÜNÜR BEN ;)

Gönderi tarihi:

BENIM EVLILIK KURUMUNA VE AILEYE HALA SAYGIM VAR..BAZEN DINLENEN YADA OKUNAN KOTU ANILARA RAGMEN -_-

HER SEY ILISKIYI YASAYAN INSANLARIN ELINDE..BUNDA NE ZAMANIN NEDE EVLILGIN SUCU VAR.

VE ILİŞKİYİ BİR ÖMÜR YAŞAMAK İSTEYENLER SAYGIDA BİRBİRLERİNE KUSUR ETMEMEMELİLER.DİYE DÜŞÜNÜR BEN ;)

Amiiiiin!

Bu kurum benim tüylerimi üpertioda azzicik... :huh:

Gönderi tarihi:

BENIM EVLILIK KURUMUNA VE AILEYE HALA SAYGIM VAR..BAZEN DINLENEN YADA OKUNAN KOTU ANILARA RAGMEN

VE ILİŞKİYİ BİR ÖMÜR YAŞAMAK İSTEYENLER SAYGIDA BİRBİRLERİNE KUSUR ETMEMEMELİLER.DİYE DÜŞÜNÜR BEN

tabi herkes kendi kaderini kendi belirler..

güzel bi açıklama yapmıssın teşşekkürler

Gönderi tarihi:

yaşanan herşeye rağmen

sevmek aşk güzel şey kim ne derse desin

birde çıkarsız saf ve temiz ise yemede yanında yat.

Gönderi tarihi:
yaşanan herşeye rağmen

sevmek aşk güzel şey kim ne derse desin

birde çıkarsız saf ve temiz ise yemede yanında yat.

işte sorun burda. ÇIKARSIZ. çıkarsız bir ilişki olmaz. erkekler kadını sevdiği için evlenir. kadınlar ise mutlu olmak için evlenir. maddi ve manevi herzaman her koşulda onu mutlu edemezseniz evlilikten soğurlar. evlilikten önce senin için herşeye katlanırım derler ve buna kendileride inanır, o yüzden sizi kandırmaları çok kolay olur. ama evlendikten sonra en ufak bir sıkıntıda "bana bu sıkıntıyı erkek yaşatıyor" mantığı ile erkeğe yaklaşırlar. çünkü, kimsenin kusursuz olmadığını daha önce onlara kimse söylememiştir. elindekinin değerini bilmeden başka erkeklerde de şansını deniyenler görürlerki bütün erkekler aynı. sonrada bütün erkekler dandiktir deyip kendi yanlış bakış açılarını göremeden vazgeçerler. ve herzaman onların gözünde kötü olan erkekler olur.

Gönderi tarihi:

işte sorun burda. ÇIKARSIZ. çıkarsız bir ilişki olmaz. erkekler kadını sevdiği için evlenir. kadınlar ise mutlu olmak için evlenir. maddi ve manevi herzaman her koşulda onu mutlu edemezseniz evlilikten soğurlar. evlilikten önce senin için herşeye katlanırım derler ve buna kendileride inanır, o yüzden sizi kandırmaları çok kolay olur. ama evlendikten sonra en ufak bir sıkıntıda "bana bu sıkıntıyı erkek yaşatıyor" mantığı ile erkeğe yaklaşırlar. çünkü, kimsenin kusursuz olmadığını daha önce onlara kimse söylememiştir. elindekinin değerini bilmeden başka erkeklerde de şansını deniyenler görürlerki bütün erkekler aynı. sonrada bütün erkekler dandiktir deyip kendi yanlış bakış açılarını göremeden vazgeçerler. ve herzaman onların gözünde kötü olan erkekler olur.

helal olsun ceviz, evli olmana rağmen çok cesursun.... :)

Gönderi tarihi:

erkekler çıkarsız yaklaşır yani...tabi canım,niye çıkar düşünsünler,zaten kadının görevleri tescillenmiştir evlilikle :angry:

imza herşey değildir,iki tarafta da imzadan sonra doğal haline dönen çok...ben bayan erkek ayıramıyorum hatalıyı...ceviz gördüyse bizde gördük göreceğimizi...

Gönderi tarihi:

Evlilik aski öldürüyo bikerem ^_^

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.