Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 17 yıl Admin Sudaki Kadın - Sudaki Kız (2006) Lady in the Water Böyle filmleri genelde sevmem ama Paul Giamatti için seyretmeye karar verdiğimde beni neyin beklediğini pek bilmiyordum... Başlangıçta epik bir şey olduğunu tahmin edecek kadar eleştiri okumuştum ama beni esas şok eden olay daha filmin başında belirdi, bütün film bir apartman kompleksinin içinde çekilmişdi. Aprtman kompleksi ve bir havuz. Gelelim filme çok sevmediğimi söylemiştim ama Paul Giamatti gibi bir profesyonel filme girince seyretmemek olmaz dedim ve seyrettim iyikide seyretmişim. Bazı bölümleri biraz havada kalsada genede güzel bir film olmuş ve bazı yerlerinide filmden önce sizin çözmüş olmanız olası diyebilirim. Hollywood son zamanlarda konu kıtlığı çekiyor bu filmi seyrettiğinizde bunu hemen anlayabilirsiniz. Bu konu kıtlığı artık dünyada film yapılmamış bilinen öykü kalmadığı anlamına geliyor ve senaryo yazarlarını uçuk ve epik konulara yöneltiyor. Bu filmin konusuda yatağa giden çocuklara anlatılan bir öykü olan Sudaki Kadın veya Sudaki Kız öyküsünün gerçek yaşama uyarlanmasından çıkmış... Ayrıca kendini ünlü yapmaya çalışan bir yönetmenin elinden çıkması ve çok başarılı sayılmayan bu yönetmende işin cabası. Boş zamanınız varsa seyredin yoksa üzülmeyin bir şey kaçırmış sayılmazsınız... Yönetmen: M. Night Shyamalan Oyuncular: Paul Giamatti, Bob Balaban, Mary Beth Hurt, Jeffrey Wright, Bill Irwin, Jared Harris, Ethan Cohn, Brandon Cook, Bryce Dallas Howard Helmed by Oscar-nominated director M. Night Shyamalan, this unconventional bedtime story was first conceived as a fable for his children. When apartment building manager Cleveland Heep (Paul Giamatti) discovers a water nymph (Bryce Dallas Howard) residing in the complex's swimming pool, he rearranges his life to help her return to her mythical home. But if he fails, it may mean the end for her world -- and for his. Director: M. Night Shyamalan Cast: Paul Giamatti, Bob Balaban, Mary Beth Hurt, Jeffrey Wright, Bill Irwin, Jared Harris, Ethan Cohn, Brandon Cook, Bryce Dallas Howard
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 17 yıl Açıkçası M. Night Shyamalan'ı çok başarılı bulmuyorum. Hatta abartmayayım ve dürüst olayım "Çok başarılı bulmuyorum" değil, "Hiç mi hiç başarılı bulmuyorum" diyeyim... 6th Sence filmi ise sadece filmin sonu nedeniyle ilgi çekiciydi bence ve geneli sıkıcı bir filmdi. Gerçi the Others adlı filmi ondan önce izlediğim için, sonu pek tat vermemişti de bana... Hele Umbreakable adlı filmi tam bir fiyasko... Bu kadar manasız bir film olabilir anca. Zaten Signs'den bahsetmiyorum bile... Yüzlerce ışıkyılı uzaklıktan gelipte çürük tahta bir kapıyı açamayan uzaylı düşüncesi gerçekten yaratıcıydı... Hele bir bardak suyla ölebilmeleri yaratıcılık ötesi... Lady in the Water'i indirip izleyecektim ama net'ten yorumları okumayı akıl ettim. Sonra bir sitede filmi kız arkadaşı ile seyreden bir çocuğun, film bittikten sonra sevgilisinin bu film yüzünden onu terkettiğini okuyunca vazgeçtim, indirmedim. the Village'ı ve diğer filmleri ise izlemediğim için hiç eksiklik hissetmiyorum doğrusu. M. Night Shyamalan kendine has bir tarz oluşturmak istiyor ama bir şeyi unutuyor: Yeteneksiz... Bu olmadan birşey yapamayacağının farkında değil... Bence izlemediğiniz filmleri için üzülmeye değmez... Saygılarımla...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.