Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 17 yıl Admin Diğer Kadınlarla Konuşmak (2006) Conversations with Other Women Bir erkek (Aaron Eckhart) ve bir kadının (Helena Bonham Carter) bir düğün töreninden sonra flörtleşmesinin arkasında yatan geçmişlerini bölünmüş ekranda (İlk defa oldu benim için bazan aynı yerlelermi diye düşündüm ve bazanda ekran gerçekten bölünmüşmü diye kontrol ettiğim oldu) yeniden yaktıkları aşk ateşinin sıcaklığı ve içtenliklerini görmek açısından sakın kaçırmayın diyorum. Özellikle Helena Bonham Carter aşığı olan ben size bu filmi kaçırmayın demekten kendimi gene alamıyorum. Aaron Eckhart ise giderek ustalaşan bir oyuncu. Bu filmin bölünmüş ekranda film seyretme olayından başka filmin sonunda alacağınız başka bir mesajda sizi hayrete düşürecektir... Erkek - Kadın ilişkilerine başka açılardan bakmayı seven biri olarak Kaçırmayın diyorum... Yönetmen: Hans Canosa Oyuncular: Helena Bonham Carter, Aaron Eckhart, Nora Zehetner, Olivia Wilde, Thomas Lennon, Cerina Vincent, Brian Geraghty, Brianna Brown Sparks fly at a wedding reception when a man (Aaron Eckhart) and a woman (Helena Bonham Carter) with a mysterious past are reunited in this bittersweet tale inventively shot in split screen. The complex layers of their past relationship are slowly revealed as the pair rekindles their flirtation. One thing leads to another and the old flames leave the party for a private hotel room, but passion gives way to regret when the champagne wears off. Director: Hans Canosa Cast: Helena Bonham Carter, Aaron Eckhart, Nora Zehetner, Olivia Wilde, Thomas Lennon, Cerina Vincent, Brian Geraghty, Brianna Brown
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.