Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

İnatçı D (2006) Tenacious D in: The Pick of Destiny

Jack Black gene yapacağını yaptı ve her zaman oynamak istediği o uçuk rollerden birisini daha oynadı. İki amatör rockçının öyküsünü anlatan bu filmde Jack Black ve arkadaşı Rock'ın Allahı olmayı çok istemektedirler ve bunun için önlerine çıkan işaretleri izleyerek mitlerin ve hayallerin içinde yolculuğa sıkı sıkıya sarılacaklardır. Kaçırmayın diyorum ayrıca Tim Robbins ve Ben Stiller'de filmin iki ayrı hediyesi olmuş... Çok argo ve küfür kullanılan film bunlar nedeni ile seyredilme değerinden hiç bir şey kaybetmemiş ayrıca müzikler çok özgün olmuş da diyebilirim...

Yönetmen: Liam Lynch

Oyuncular: Jack Black, Kyle Gass, Jason Reed, Tim Robbins, Ben Stiller, John C. Reilly

post-2-1194808068_thumb.jpg

Jack Black and Kyle Gass star as would-be rock icons who set out to prove they're the greatest band in history. Dreaming of becoming a rock god, Midwesterner JB (Black) heads to California, where he crosses paths with idler KG (Gass) -- a fortuitous meeting that gives rise to musical duo Tenacious D. But to ensure their place in the pantheon of rock, they'll have to pinch a fabled guitar pick that endows its owner with singular talent.

Director: Liam Lynch

Cast: Jack Black, Kyle Gass, Jason Reed, Tim Robbins, Ben Stiller, John C. Reilly

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.