Φ tartanyan Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Hoş bulduk arkadaşlar.Burası gerçekte çok hoş. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 ne oldu yaw...neye üzüldün... Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 ne oldu yaw...neye üzüldün... SAĞOL DOSTUM.RUH HALİM DEĞİKENLİK GÖSTEREBİLİYOR.AMA ALAKANA TEŞEKKÜRLER Alıntı
Φ porsche-fan Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 mrb arkiler bn sizden küçüüm ama bnmde bi sorunum var yaws biri cebimi no number die arıyıp arıyıp duruo yha napiim şimdi Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Canını sıkam vaz geçer. Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Yaw beni unuttunuz..... Alıntı
Φ serhanisa Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Serhanisa;Kim yalnızlığa katlanabilir ki... varsa bir babayiğit çıksın ama yinede inanmam.Bende yeni geldim ve seninle aynı dertten muzdaribim. Hayatımımda yaratılabilecek en zor, en sorumluluk isteyen ve en güzel şeyleri yarattım. İki çocuk annesi oldum. Ama mutlu değilim. Doğumdan önce çalışıyordum ama şimdi İşsizim, arkadaşsızım, parasızım, etrafımda beni seven ve bana ihtiyacı olan ailem ve çocuklarım var ama ben yalnızım Neyse canım durum o kadar da vahim değil... Aslında tüm annelerin genel sorunu herhalde bu. Çocuklar elinizdeki herşeyi bırakmanızı istiyor sizden... Ama hem hayattan vazgeçmeyipte hemde çocuklar için en iyisini yapabilmek mümkün mü?.. Ben bunu yapmaya çalışıyorum bana şans dileyin. Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Zor bir hayat.Fakat baştan sona kutsal bir amaç.Ben sana şans dilemenin doğru olmadığını, ancak Allah'a dua etmenin doğru olduğunu düşünüyorum. Allah sana ve bütün müslümanlara yar ve yardımcı olsun. Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Hoş Bulduk kardaş Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Hoş Geldin arkadaşım Ama benim de Ufak Bir sorunum var Yani tek sorunum Hoşlandığım kızın benden yaşça büyük olması... Bu Yaş Farkını Biraz Kafama Taktım..Ama Eminim Oda Benden Hoşlanıyor...Ufak Bir Dert İşte.....Napabilirimki acaba..... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 benim sorunum ise finallere kısa bir süre kaldı ders calısamıyorum.... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 benim sorunum ise finallere kısa bir süre kaldı ders calısamıyorum.... Bahar Sanırım Aynı derdi Paylaşıyoruz Bu Pazartesi Bizim Finaller Başlıyor Ama daha Çalışmadım bile Ayrıca Bu Forum Öyle Bir Sardıki Başından Kalkamıyorum ...Gel istersen Bir topic Açalım ha Matematik Çalışmak İsteyenler Diye Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 gercekten cok calısmam gerekıyor bu forum cok vaktımı alıyor acsak ıyı olacak yoksa seneyede okulda olacaz... Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Ewet şu sınavlar yok mu.Keşke onlar olmasaydı.Bir düşünün Sınavsız bir dünya .Sizce ve bizce hoş olmaz mıydı?Ama yinde çalışmak en doğrusu.Hadi size başarılar... Alıntı
Φ beautiful_lair Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 MRB BEN DE YENİYİM TAKILIP KALDIM SİTEYE BARİ ÜYE OLİM DEDİM Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Hoş geldin beautiful lair Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 iki yıldır bu başlıkta Güzin Abla misali dert dinliyosun demek.. seni bu zamana kadar farketmemiş olmam benim aczim tabi.. herneyse madem forumda böyle bir güzellik var..ben sorunlarımın bir listesini yapıyım tez vakitte sunarım.. kolay gelsin Tartanyan.. bu arada hep sen derde derman olacak değilsin ya..biraz da sen anlat biz yardımcı olalım.. Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 diloş kardaş inceliğin için teşk. senin sorunun artık benim sorunumdur. Sorunun olursa yanındayım. Bu gübe kadar yardımımı gören çoktur haaaa Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Bu arada Eğitim-Öğretim başlığı altında Yapılandırmacı yaklaşım nasıl bi şey... Konu başılığına sizi beliyorum. Alıntı
Φ GiZemLii Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 ben yeni geldim ama güzel bi başlık olmuş derdini söylemeyen derman bulamazmış herkesle ilgilenmen çok hoş kim ilgi istemezki Alıntı
Φ tartanyan Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Teşekkürler GiZemLii.Aramıza hoş geldin.Geç oldu ama olsun be dostum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.