İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

James Franco, başrolünde Noah Centineo'nun yer aldığı 'Rambo' ön filmiyle Hollywood'a büyük bir dönüş yapıyor

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

James Franco, başrolünde Noah Centineo'nun yer aldığı 'Rambo' ön filmiyle Hollywood'a büyük bir dönüş yapıyor

Centineo'nun, adını filmden alan aksiyon kahramanını canlandırdığı "John Rambo" filmi; Franco'nun, 2018 yılında cinsel tacizle suçlanmasından (kendisi bu iddiaları reddetmişti) bu yana rol aldığı ilk büyük seri filmi olma özelliğini taşıyacak.

rambo.jpg

Önemli Noktalar

• James Franco, First Blood (İlk Kan) filminin ön hikâyesi olan John Rambo'da rol alacak.

• Noah Centineo, yakında vizyona girecek bu aksiyon filminde, adını yapımdan alan kahramanı canlandırıyor.

• Franco'nun filmdeki rolü küçük olacak; ancak bu yapım, kendisinin 2018'de cinsel tacizle suçlanmasından (iddiaları reddetmişti) bu yana Hollywood'daki ilk büyük seri filmi projesini teşkil ediyor.

James Franco, Hollywood'a geri dönüyor.

127 Hours filminin yıldızı, orijinal Rambo filmlerinin başrol oyuncusu Sylvester Stallone'un yönetici yapımcılığını üstlendiği ve Rambo serisinin ön hikâyesi niteliğindeki John Rambo filminde izleyici karşısına çıkacak.

Entertainment Weekly'nin edindiği bilgilere göre Franco'nun filmdeki rolü küçük çaplı olacak; ancak John Rambo, oyuncunun 2017 yapımı Alien: Covenant filmindeki kısa süreli görünümünden bu yana yer aldığı ilk büyük seri filmi projesi olma özelliğini taşıyor.

Oyuncu, bu hafta düzenlenen 2026 Cannes Film Festivali'nde yaptığı açıklamada, yaklaşık on yıl aradan sonra ilk "büyük stüdyo filmi" üzerinde çalıştığını duyurdu ve Deadline'a verdiği demeçte, "Film bu yaza yetişmeyecek; ancak tahminimce bu yılın sonuna ya da 2027'nin ilkbahar-yaz dönemine hazır hale gelmiş olacak," ifadelerini kullandı.

First Blood filmlerinin ön hikâyesi niteliğindeki bu yapımda, Vietnam Savaşı gazisi olan başkahraman rolünü Noah Centineo üstleniyor. Sisu filminin yönetmeni Jalmari Helander'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde ayrıca Stranger Things dizisinden tanıdığımız David Harbour'ın yanı sıra Yao ve Jason Tobin da rol alıyor. Lionsgate, Millennium Media, Templeton Media ve AGBO ortak yapımı olan filmin dağıtımını ise Lionsgate üstlenecek.

John Rambo filmi; beş kadının —ki bunlardan dördü, Franco'nun daha önce işlettiği bir oyunculuk okulunun öğrencileriydi— 2018 yılında Los Angeles Times gazetesinde yayımlanan bir makale aracılığıyla Franco'yu cinsel tacizle suçlamasından bu yana, oyuncunun Hollywood'daki en büyük projesi olma niteliğini taşıyor. Franco'nun temsilcileri söz konusu iddiaları reddetmişti. Öğrencilerden ikisi 2019 yılında oyuncuya karşı dava açmış; dava süreci, 2021 yılında taraflar arasında varılan bir uzlaşmayla sonuçlanmıştı.

Aralık 2021'de cinsel taciz iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan Franco, öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etmişti. Franco, SiriusXM'in The Jess Cagle Podcast yayınında, "2018'de hakkımda bazı şikayetler ve benimle ilgili bir makale ortaya çıkmıştı; o an sadece şunu düşündüm: 'Sessiz kalacağım. Bir duraklama vereceğim,'" dedi. "Herhangi bir şey söylemek için doğru zaman gibi görünmüyordu. Bana kırgın olan insanlar vardı ve benim onları dinlemem gerekiyordu."

Franco, "üzerinde çok çalıştığını" da ekleyerek şunları söyledi: "Daha önce madde bağımlılığı tedavisi görüyordum. Bağımlılıkla da ilişkili olan ve yüzleşmem gereken bazı sorunlar vardı. Bu yüzden, bu meseleleri incelemeye başlamak ve kim olduğumu değiştirmek adına, bağımlılık tedavisi sürecinden edindiğim birikimi gerçekten de bir araç olarak kullandım."

Franco, hakkındaki iddiaların gün yüzüne çıkmasının ardından oyunculuğa dört yıllık bir ara verdi; nihayetinde 2024 yılında vizyona giren Fransız gerilim filmi The Price of Money: A Largo Winch Adventure ve İtalyan draması Hey Joe ile beyaz perdeye geri döndü.

Franco, son birkaç yıl içinde, Fidel Castro'nun hayatını konu alan biyografik bir film de dahil olmak üzere çok sayıda yapımda yer aldı; ancak dava sürecinin ardından üstlendiği projelerin büyük çoğunluğu bağımsız yapımlardan veya Avrupa kaynaklı finansmanlardan oluşuyordu. Yine de oyuncu, Deadline'a verdiği demeçte, bu süre zarfında gözlerden uzak durduğu veya "köşesine çekildiği" yönündeki düşünceyi reddetti. "Saklandığım veya ortalıkta görünmediğim doğru değil," dedi. "Son üç-dört yıldır buralardayım; işlerimi yürütüyorum, projeler satıyorum. Bana gayet iyi davranıyorlar; ayrıca gidip harika filmler izleme fırsatı da buluyorum."

Kendisine haksızlığa uğradığını hissedip hissetmediği sorulduğunda Franco şu yanıtı verdi: "Bilmiyorum. Ne yapabilirim ki? Ben sadece yoluma devam ediyor ve pozitif bir hayat yaşamaya gayret ediyorum."

Franco sözlerini şöyle sürdürdü: "Sadece olabileceğim en iyi insan olmaya çalışıyorum... Sanırım bu dünyaya filmler yapmak için gönderildim. Filmlerimi elimden gelen en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorum; zaten yapabileceğim tek şey de aşağı yukarı bu."

Kaynak: EWeekly

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Adres çubuğunun yanındaki kilit simgesine dokunun.
  2. İzinler → Bildirimler seçeneğine dokunun.
  3. Tercihinizi ayarlayın.
Chrome (Desktop)
  1. Adres çubuğundaki kilit simgesine tıklayın.
  2. Site ayarları seçeneğini seçin.
  3. Bildirimler seçeneğini bulun ve tercihinizi ayarlayın.