İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Şampiyon Fenerbahçe arsaVev! 2025-2026 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Şampiyonu Fenerbahçe arsaVev!

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Şampiyon Fenerbahçe arsaVev! 2025-2026 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Şampiyonu Fenerbahçe arsaVev!

Fenerbahce-arsavev-sampiyon.jpg

Fenerbahçe arsaVev Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Lig’inde 2025/2026 sezonunun şampiyonu oldu.

 
Fenerbahçe arsaVev, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 28. haftasında deplasmanda Prolift Giresun Sanayispor ile karşı karşıya geldi.
 
Kadın Futbol Takımımızın tarihindeki ilk şampiyonluğu

Çotanak Arena’da oynanan mücadeleyi 7-0 kazanan Takımımız puanını 77’ye yükseltti ve Galatasaray Gain’in Trabzonspor’a puan kaybetmesiyle birlikte en yakın rakibiyle olan puan farkını 7’ye yükselterek bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
 
Kadın Futbol Takımımız, mücadele ettiği ilk sezonunda (2021/2022) yarı final oynama başarısı göstermiş, ikinci sezonunda (2022/2023) ise final oynamıştı. 2023-2024 sezonunu üçüncü sırada tamamlayan Takımımız, 2024/2025 sezonunda ise ligi ikinci sırada bitirmişti.


 
Kadın Futbol Takımımız gelecek sezon UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek
 
2021 yılında kurulan Kadın Futbol Şubemiz, tarihindeki ilk şampiyonluğunu kazanırken; gelecek sezon UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil etme hakkı elde etti.
 
Takımımız 123 gol attı
 
2025/2026 sezonunda bitime 2 hafta kala 25 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle şampiyonluğunu ilan eden Kadın Futbol Takımımızda 18 farklı oyuncu gol katkısı verdi. Giresun deplasmanıyla birlikte bu sezon attığı gol sayısını 123’e yükselten Takımımız, kalesinde yalnızca 8 gol gördü. Öte yandan Andrea Staskova kaydettiği 16 golle takımın en çok gol atan oyuncusu konumunda.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Ufuk Şansal takımımızı yalnız bırakmadı
 
Çotanak Arena’da oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ufuk Şansal da takip etti ve takımımızı destekledi.
 
Fenerbahçe arsaVev şampiyonluk mücadelesine; Göknur Güleryüz, Zoe Van Eynde, İpek Kaya, Konya Plummer, Ümran Özev, Regina Otu, Peritan Bozdağ, Busem Şeker, Flourish Sabastine, Maria Alves, Andrea Staskova ilk 11’iyle çıktı.
 
Takımımıza galibiyeti getiren golleri; 6 ve 35. dakikalarda Peritan Bozdağ, 18. dakikada Maria Alvez, 26. dakikada Andrea Staskova, 45+1. dakikada Sabastine, 54. dakikada İpek Kaya ve 58. dakikada Zeynep Kerimoğlu kaydetti.
 
Fenerbahçe arsaVev ligde 29. hafta müsabakasında 17 Mayıs Pazar günü Ünye Kadın Spor Kulübü’nü konuk edecek.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fenerbahçe arsaVev Kadın Futbol Takımımızın oyuncuları şampiyonluğu değerlendirdi

Fenerbahçe arsaVev Kadın Futbol Takımımızın oyuncuları, Turkcell Kadın Futbol Süper Lig 2025/2026 sezonu şampiyonluğunu Fenerbahçe Televizyonu’na şu sözlerle aktardı:

Peritan Bozdağ: “Çok zor bir sezon geçirdik. Çok yorucu oldu; millî takımlar olsun, kamplar olsun, maçlarımız olsun… Allah’a çok şükür hak ettiğimiz sonucu aldık.”

Göknur Güleryüz: “O kadar mutlu ve gururluyum ki olduğum yer ve olduğum kişilerle. İlk günden beri tek bir hedefimiz vardı. Bunu başardığımız için herkesle gurur duyuyorum. Herkesin emeği var.”

Zeynep Kerimoğlu: “Bu atmosferi oluşturabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Herkes çok hak etti, burada olan olmayan taraftarlarımız… Yaklaşık 4 sezondur bu anın hayalini kurarak yaşıyorum.”

Yağmur Uraz: “Sonunu getirdik. Oldu. Kelimelerin bittiği yerdeyiz. Kariyerimin en anlamlı şampiyonluğu. 10. şampiyonluğum ama sanki ilk defa şampiyon oluyormuşum gibi. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık. İyi ki Fenerbahçe.”

Busem Şeker: “Fenerbahçe’nin hedefi her zaman şampiyon olmaktır. Tuttuğum takımda şampiyon olmak ayrı bir gurur veriyor. Çok uğraştık, emek harcadık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Sonuna kadar hak ettik. Geçen sene, önceki sene neler oldu herkes biliyor. Sonunda Fenerbahçe kazandı.”

Ece Türkoğlu: “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Bugünün geleceğini biliyorduk. Bu takımdaki herkesle çok gurur duyuyorum. Çok emek verdik. Heyecanımız üst safhada. Duygusalız. Bunu sonuna kadar hak ettik.”

Melek Okuyan: “Çok mutluyum. Bu anı çok bekledik. Hak ettik.”

Karyna Alkhovik: “Bu duyguları tarif etmek çok zor. Çok mutluyum. Türkiye’deki üçüncü senem ama Fenerbahçe’deki ikinci sezonum. Şampiyon olmak çok güzel bir duygu.”

Mariam Diakite: “Takımdaki herkese çok teşekkür ederim. Sezonun başından beri bu anı bekledik. Sezonun açılış kampından beri inanılmaz çaba sarf ettik. Çok iyi hazırlandık. Her şeyimizi ortaya koyduk. Bu mükemmeldi.”

Maria Alves: “Çok mutluyum. Türkiye’deki ikinci sezonum ve ikinci şampiyonluğum. Şampiyon olmak çok farklı bir duygu, yaşadığınızı anlıyorsunuz.”

Andrea Staskova: “Sonuna kadar hak ettiğimiz bir şampiyonluk. Tüm kızlarla gurur duyuyorum. Sezonun başından sonuna kadar emek verdik. Şimdi kutlama zamanı.”

Mesude Alayont: “3 yıldır her sene kıyısından döndüğümüz, elimizi uzatıp bir türlü dokunamadığımız kupaya bu sene gönül rahatlığıyla ulaşıyoruz. Hak ederek kazandık. Çok mutluyum. Bu şampiyonluğu aileme, sevdiklerime, tüm Fenerbahçe taraftarlarına, bizimle aynı duyguları paylaşan herkese armağan ediyorum.”

Natalia Munteanu: “Çok mutluyum. Şampiyon olduk. Harika bir duygu bu. Herkese teşekkür ediyorum.”

Konya Plummer: “14 Temmuz’da toplanmıştık. Bugüne geldiğimizde şampiyonuz. Gerçekten harika bir his. Çok fazla savaştık. Tüm mücadelemiz bunun içindi. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe’yi seviyoruz.”

Regina Otu: “Ben işimi yapmak durumundaydım. İşimi yaptım ve sonucunu aldım. Fenerbahçe’yi çok seviyorum. İşte buradayız, şampiyonuz. İnanılmaz bir duygu.”

Flourish Sabastine: “Çok mutlu ve gururluyum. Bu an için çok bekledik.”

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Adres çubuğunun yanındaki kilit simgesine dokunun.
  2. İzinler → Bildirimler seçeneğine dokunun.
  3. Tercihinizi ayarlayın.
Chrome (Desktop)
  1. Adres çubuğundaki kilit simgesine tıklayın.
  2. Site ayarları seçeneğini seçin.
  3. Bildirimler seçeneğini bulun ve tercihinizi ayarlayın.