Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Admin Trump, Truth Social'daki tüyler ürpertici "son yaklaşıyor" paylaşımıyla paniğe yol açtıDonald Trump, Truth Social paylaşımlarından biri aracılığıyla ürkütücü bir mesaj vermeye çalıştığına dair spekülasyonları tetiklemesinin ardından, sağlığına ilişkin yeni endişelerle karşı karşıya kaldı.Cumartesi günü, "yalnız" başkanın bazı endişe verici ve "dengesiz" paylaşımlar yaptığı bir başka sosyal medya çılgınlığı sırasında, Trump ayrıca Frank Sinatra'nın "My Way" (Kendi Yolum) şarkısını seslendirdiği bir video paylaştı. Şarkıcı, o ünlü performansa şu sözlerle başlıyor: "Ve şimdi, son yaklaşıyor; işte son perdenin karşısındayım."Şarkı şöyle devam ediyor: "Dostum, açıkça söyleyeceğim; davasını bildiğim, emin olduğum şeyi dile getireceğim: Dolu dolu bir hayat yaşadım; her bir otoyolu, her bir yolu arşınladım. Ve dahası, tüm bunlardan çok daha fazlası: Her şeyi kendi yolumla yaptım." Bu paylaşım, Trump'ın sahnede izleyicileri sessizliğe gömen rahatsız edici bir cinsel içerikli yorum yapmasından kısa bir süre sonra geldi."Pişmanlıklarım oldu, evet, birkaç tane... Ama yine de, dile getirmeye değmeyecek kadar az. Yapmam gerekeni yaptım ve hiçbir istisna gözetmeksizin sonuna kadar götürdüm. Her bir rotayı, o yan yollar üzerindeki her bir dikkatli adımı planladım. Ve dahası, tüm bunlardan çok daha fazlası: Her şeyi kendi yolumla yaptım."Bu paylaşım, 79 yaşındaki başkanın kendi sonu üzerine kafa yoruyor olabileceğine dair teorileri hızla alevlendirdi. Bir X kullanıcısı, "Acaba kendi sonunun sinyallerini mi veriyor...?" diye sordu.Bir başka paylaşımda ise şu görüş dile getirildi: "Trump'ın son dönemdeki tutarsız davranışları —dini imgeler, Papa'ya yönelik sert çıkışları, İsrail dış politikasına duyduğu bağlılık ve şimdi de 'sonun yaklaştığından' bahseden bu şarkı— bana, Trump'ın ölümcül bir hastalığa yakalandığına dair bir haber almış olabileceğini ve bu dünyada ömrünün pek kalmamış olabileceğini düşündürüyor."Bir başkası ise, "Belki de doktoru ona kötü bir haber vermiştir? Neredeyse 80 yaşında," şeklinde bir tahminde bulundu.Söz konusu paylaşım ayrıca, Hürmüz Boğazı üzerindeki gerilimin tırmandığı ve İran ile savaşın eşiğine gelinen bu süreçte, Trump'ın uğursuz bir uyarıda bulunmaya çalışıyor olabileceğine dair teorileri de beraberinde getirdi. "Trump'ın 'My Way' şarkısından tam da o dizeleri paylaşması, açık bir sinyal gibi hissettiriyor. İran meselesini; hiçbir pişmanlık duymadan ve dış baskılara boyun eğmeden, tamamen kendi şartlarıyla sonlandırmayı planlıyor. Bu, süreci kendi yoluyla sonuna kadar götüreceğine dair net bir mesaj," dedi bir kişi."Bir sığınakta falan mı olmalıyım?" diye sordu bir başkası. Trump'ın İran'a yönelik tehditlerine atıfta bulunan bir diğeri ise, "Bu durum, 'bu gece koca bir medeniyet yok olacak' sözünden yaklaşık 10 kat daha uğursuz," yorumunu yaptı.Bu olay, Erika Kirk'ün Trump ile yaşadığı tuhaf bir kucaklaşmanın ardından sahneden hızla ayrılmasından sonra yaşandı.Kaynak: Irish S
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.