İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ünlü Siyasi Yorumcu ve televizyoncu Bill Maher, Trump ile aralarındaki gizli mesajlaşmaları ifşa ederek şok etkisi yarattı

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Ünlü Siyasi Yorumcu ve televizyoncu Bill Maher, Trump ile aralarındaki gizli mesajlaşmaları ifşa ederek şok etkisi yarattı

Gece geç saatlerde yayınlanan talk show sunucusu Bill Maher, Başkan Donald Trump'ın sosyal medyada kendisine defalarca saldırmasının ardından, Trump'ın "Bill Maher Delilik Sendromu"ndan muzdarip olduğunu savundu.

Bill-Maher.jpg

Maher Cuma gecesi, "Birinin Donald Trump'a Trump Delilik Sendromu'ndan değil, Bill Maher Delilik Sendromu'ndan muzdarip olduğunu anlatması gerekiyor" dedi. Ardından, Trump'ın Maher ile yaptığı ünlü akşam yemeğinin kısa ve Maher'in endişeli olduğu iddiasının aksine, yemeğin uzun sürdüğünü ve rahatça içki içtiğini ekledi.

Maher, "Gergin ve korkmuş değildim ve yemek kısa sürmedi," dedi. "Orada neredeyse üç saat kaldım ve votka değil, margarita içtim. Hemen istemedim. Yemekten önce bir içki içtim, sonra da yemek sırasında birkaç tane daha. Keyifli vakit geçiriyordum."

Şunu da ekledi: "Sen de öyleydin Don, çünkü gerçek insanlar gibi konuşuyorduk, halka açık alanda sergilediğin o çılgın oyun gibi değil."

Maher, akşam yemeğinden sonra Trump'ın kendisine Nobel Barış Ödülü'nü kazanması gerektiğini mesajla bildirdiğini, kendisinin de "Evet, ben de 120 Emmy ödülü kazanmalıyım" diye yanıt verdiğini hatırladı. Bir süre tartıştıktan sonra Trump, "Bill, biliyor musun, değişme. Değişirsen seninle ne yapacağımı bilemem" diyerek sözlerini bitirdi. Maher, bu jesti takdir ettiğini ve Trump'ın iletişimi açık tutmasını umduğunu söyledi.

Trump ve Maher'in 2025'te buluştuklarında keyifli bir akşam yemeği yedikleri bildirilse de, Trump o zamandan beri Maher'i "kaba", "Kimmel ve Colbert'ten farklı değil" (Maher'in diğer gece programı sunucuları Jimmy Kimmel ve Stephen Colbert'e atıfta bulunarak), "son derece gergin" ve "kendine hiç güveni yok" olarak nitelendirdi ve akşam yemeğinin "tamamen zaman kaybı" olduğunu söyledi. Soldan ise Maher, Trump'ın akşam yemeğine katıldığı için bile eleştirildi.

Komedyen Larry David, Maher yemeğinden sonra New York Times'ta şöyle yazmıştı: "1939 baharında, dünyanın en nefret edilen adamı Adolf Hitler ile Eski Şansölyelik'te akşam yemeğine davet edildiğimi bildiren bir mektup evime geldiğinde ne kadar şaşırdığımı hayal edin. Başından beri radyoda onun eleştirmeniydim, diktatörlüğe giden yolda yapacağı her şeyi neredeyse tahmin ediyordum. Tanıdığım kimse gitmemi teşvik etmedi. 'O Hitler. O bir canavar.' Ama sonunda, nefretin bizi hiçbir yere götürmediği sonucuna vardım. Onun görüşlerini değiştiremeyeceğimi biliyordum, ama diğer tarafla konuşmamız gerekiyordu - diğer ülkeleri işgal edip ilhak etmiş ve insanlığa karşı tarifsiz suçlar işlemiş olsa bile."

David şöyle devam etti: "İki hafta sonra kendimi Eski Şansölyelik binasının ön basamaklarında buldum ve gösterişli bir oturma odasına götürüldüm... Hitler odaya girince herkes gerildi. Gamalı haçlı kol bandı olan bej bir takım elbise giymişti ve beni hazırlıksız yakalayan coşkulu bir selam verdi. Açıkçası, bu, ebeveynlerimden aldığım selamdan daha sıcak bir selamdı ve sırtıma bir tokatla birlikte geldi."

Son zamanlarda Maher, New York Times köşe yazarı Thomas Friedman'ı ağırladığında Trump dönemi hakkındaki kişisel duygularına değindi ve Friedman, sosyal medyada Maher'in nihayetinde katıldığı görüşlerini dile getirdi.

Friedman, "Bölünmüş değiliz; kâr amacıyla şirketler tarafından bölünüyoruz," dedi. "Ve bölünmelerimiz var; her zaman oldu. Ama hayatımda yeni olan şu: artık insanları aptal ve kızgın hale getirmek için dev bir endüstri var."

Friedman daha sonra şöyle devam etti: "Birçok sosyal değişimden geçiyoruz. Birçok teknolojik değişimden geçiyoruz. Kazan kaynıyor." Ama sonra (Facebook CEO'su) Mark Zuckerberg geldi ve ateşi daha da alevlendirdi. Ardından Trump geldi ve tencerenin kapağını açtı; birbirimiz hakkında daha önce hiç yapmadığımız şeyleri söylemeyi ve yapmayı mümkün, popüler ve karlı hale getirdi."

Kaynak: Alternet

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Adres çubuğunun yanındaki kilit simgesine dokunun.
  2. İzinler → Bildirimler seçeneğine dokunun.
  3. Tercihinizi ayarlayın.
Chrome (Desktop)
  1. Adres çubuğundaki kilit simgesine tıklayın.
  2. Site ayarları seçeneğini seçin.
  3. Bildirimler seçeneğini bulun ve tercihinizi ayarlayın.