Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Norwegian Cruise Line, "aptalca" yemek kuralı nedeniyle tepki çekti.Norveç Kruvaziyer Şirketi, bazıları tarafından "aptalca" olarak nitelendirilen bir yemek kuralı nedeniyle tepki çekiyor. Görünüşe göre, kruvaziyer şirketi yolcuların ne giyebileceği ve ne giyemeyeceği konusunda katı kıyafet kuralları uyguluyor.Politika sayfasına göre, Palomar, Ocean Blue, Onda, Cagney's, Le Bistro ve Haven gibi geminin restoranlarında şort ve terlik yasak. Kruvaziyer şirketinin sık sık sıcak yerlere gittiği düşünüldüğünde, bu durum birçok kişi için kafa karıştırıcı. Birçok kişi, geminin bu kadar katı kıyafet kurallarına sahip olmasını garip buluyor.Bir kişi şikayet etti: "Bazı restoran mekanları için yeni kuralları beğenmedim. Tatildeyim, sıcak bir iklimdeyim, yakalı bir gömlek ve güzel bir şort giyiyorum. Norveç ile 15 kez kruvaziyere çıktım, rahat tarzı sevdim. Eski kafalı babalara hadlerini bildirin. Bu YENİ APTALCA KURAL ile beni müşteri olarak kaybedeceksiniz. Askılı tişörtlerin, kesik kotların yasak olduğunu anlıyorum, ama şortun yasak olması saçma."Norwegian Cruise Line Tepki TopladıDiğerleri de hayal kırıklığına uğramış yolcuyla aynı fikirdeydi.Bir kişi şöyle yazdı: "Katılıyorum!! Güzel şortlar, güzel yakalı gömlekler... Karayipler veya diğer sıcak havalarda yapılan bir kruvaziyerde izin verilmeli!! Sadece birkaç akşam yemeği için kim pantolon paketlemek ister ki?!!"Bir diğeri ise, "90 derece sıcaklıktaki yerlerde tatilde akşam yemeği için şık giyinmek aptalca." diye yazdı.Bu arada, bir başkası kuralın biraz daha incelikli olduğunu belirtti. Şöyle yazdı: "Kıyafet kuralı SADECE Le Bistro Fransız Restoranı ve Cagneys için geçerli... terlik yasak. NOT... Terlik tarzı sandaletlere izin veriliyor!!! Şort veya askılı tişört yasak... her zaman böyleydi... 10 yıldır sadece NCL ile seyahat eden biriyim."Ayrıca, Norwegian Cruise Line, endişelerini gidermek umuduyla hayal kırıklığına uğramış yolcuyla iletişime geçti. "Merhaba, geri bildiriminiz bizim için değerli olduğu için teşekkür ederiz. Size yardımcı olabileceğimiz başka bir şey varsa, lütfen 1-800.327.7030 numaralı telefondan doğrudan bizi arayın." diye yazdılar.Ancak, bu politikadan rahatsızsanız, diğerleri diğer kruvaziyer şirketlerinin aynı kurallara sahip olmadığını belirtti.Bir kişi, "Sanırım Carnival şortlara izin veriyor." diye yazdı.Kaynak: WOP
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.