Gönderi tarihi: 5 saat önce5 saat Admin Trump'ın kendisinin nefret tohumları ektiğini söylemesinin ardından Bad Bunny, Grammy Ödülleri'nde inanılmaz bir açıklama yaptıBad Bunny, 2026 Grammy Ödülleri'nde ABD'nin durumu hakkında güçlü bir açıklama yaptı.Porto Rikolu sanatçı, önümüzdeki hafta Super Bowl'da sahne alacak ve Green Day'in de açılış performansı sergileyeceği bu etkinlik, MAGA taraftarlarından büyük tepki çekti. Başkan Donald Trump bile bu hafta sanatçılar hakkında şunları söyledi: "Onlara karşıyım. Bence bu korkunç bir seçim. Tek yaptığı şey nefreti körüklemek. Korkunç."Bu gece Benito, En İyi Şehir Müziği Albümü dalında Grammy ödülünü kazandı. Kabul konuşmasına "Tanrıya teşekkür etmeden önce, ICE'ye (ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza Kurumu) karşıyım" diyerek başladı. Bu, kalabalık tarafından büyük bir ayakta alkışla karşılandı."Biz vahşi değiliz. Biz hayvan değiliz. Biz uzaylı değiliz. Biz insanız ve biz Amerikalıyız," diye devam etti, muhtemelen kendisinin Amerikalı olmadığını iddia etmeye çalışan MAGA kalabalığına atıfta bulunarak."Ayrıca insanlara şunu söylemek istiyorum: Bu günlerde nefret etmemenin zor olduğunu biliyorum ve bazen kirlendiğimizi düşünüyorum. Bunu İngilizce nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum," diye devam etti. "Nefret, daha fazla nefretle daha güçlü hale geliyor. Nefretten daha güçlü olan tek şey sevgidir, bu yüzden lütfen farklı olmalıyız. Eğer savaşacaksak, bunu sevgiyle yapmalıyız. Onlardan nefret etmiyoruz, halkımızı ve ailemizi seviyoruz. Ve bunu yapmanın yolu sevgiyle. Lütfen bunu unutmayın."Bad Bunny, bu gece Yılın Albümü ve Yılın Kaydı da dahil olmak üzere daha birçok ödüle aday, bu nedenle bu alanı takip etmeye devam edin.Kaynak: BuzzFeed
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.