Gönderi tarihi: 20 saat önce20 saat Admin Jesse Ventura'nın Donald Trump'a yönelik kişisel mesajı hızla yayılıyor.Jesse Ventura, Minnesota'nın eski valisi.Bundan önce de profesyonel güreşçiydi, ama muhtemelen bunu biliyorsunuzdur... tabii 12 yaşında değilseniz.Perşembe günü, güreş efsanesi, federal yetkililerin biber gazı kullandığı ve ICE ile yaşanan bir çatışma sırasında bir personeli gözaltına aldığı iddia edilen bir olayın ardından destek göstermek için Minneapolis'teki bir liseyi ziyaret etti.Durumla ilgili sözleri hızla yayılıyor:"Bir şey bilmek ister misiniz? Size bir alıntı yapayım. Artık üçüncü dünya ülkesiyiz. Nedenini bilmek ister misiniz? Ben uzmanım. Bir tanesinde bulundum. Askerlikten kaçan kişi golf oynarken ben Güneydoğu Asya'da 17 ay geçirdim. Değil mi? Üçüncü dünya ülkesi olduğumuzu nereden biliyorum biliyor musunuz? Çünkü üçüncü dünya ülkelerinde, siz etrafta dolaşırken şehirlerde polislik işini ordu yapıyor."Kendisine ayrıca Donald Trump'a iletmek istediği bir mesaj olup olmadığı da soruldu:O şöyle cevap verdi: "Kimden bahsediyorsunuz? Yani, askerlikten kaçan korkak mı? Onun adını anmıyorum. O, ülkesine hizmet etme zamanı geldiğinde, tüm zengin beyaz çocukların yaptığı şeyi yapan, askerlikten kaçan bir korkak. Ben zengin bir beyaz çocuk değildim. Güney Minneapolis'te büyüdüm. Benim ve arkadaşlarımın çoğu Vietnam gazisi, biz gitmek zorundaydık, ama zengin beyaz çocuklar asla gitmek zorunda kalmadılar, değil mi? Ve o da gitmek zorunda kalmadı, değil mi? Ve o bana cesaretin ne olduğunu mu anlatacak?"Evet, "askerlikten kaçan korkak" ifadesi yeni bir şey.Kaynak: BF
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.