Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Admin Volvo XC40 Recharge Arabamın 4 yıllık üretici garantisi Nisan 2026'da sona eriyor (Arabam Nisan 2022 üretimi)Volvo'dan az önce bir broşür/kitapçık aldım...Bana volvo.geturgently.com üzerinden yıllık 99,99 dolarlık bir servis hizmeti teklif ediyorlar.Bunu alan başka kimse var mı?Volvo tarafından önerilen tek garanti sonrası yol yardımı programıyla gelen iç huzuruna sahip olun. Volvo Yol Yardımı Plus Üyeliği, aracınızı en yakın bayiye (100 mil'e kadar) özel VIP çekici hizmeti, yol yardımı hizmetleri, seyahat kesintisi avantajları, otel indirimleri ve daha fazlasıyla kapsar. Tüm 50 ABD eyaletinde geçerlidir.ŞİMDİ KAYDOLUNTeklif Volvo Sahipleri İçin GeçerlidirACİL YOL HİZMETLERİ:VIP Çekici100 Mil Düz Yataklı Çekici - Daha Fazla Bilgi EdininLastik DeğişimiDahilAkümülatör TakviyesiDahilYakıt TeslimatıDahilKapı Kilidi AçmaDahilÇekmeDahilOlay SayısıYılda 4 KezKapsanan Araçlar2 AraçSeyahat Kesintisi500$ Avantaj - Daha Fazla Bilgi Edininİndirimli Oteller ve BiletlerDüşük Fiyat Garantisi - Daha Fazla Bilgi EdininVolvo Yol Yardımı Plus Üyeliği, ülke genelinde, 7/24/365 hızlı yol yardımı sağlar. Volvo'nuz için uzman hizmet sunmak üzere 50.000'den fazla dijital olarak bağlantılı yol yardımı ve çekici profesyoneli mevcuttur.Yıllık Fiyat: 99,99$Bu hizmete kaydolan var mı diye merak ediyorum?Ayrıca 4 yıl sonra bilgi-eğlence sistemi bağlantısına ne oluyor?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.