Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Admin Bir erkekle randevuya çıktı, adam zaten yemek yediğini söyledi, sonra da burnunun gerçek olup olmadığını sorduTikTok fenomeni Ruby York (@rubyyork) nihayet tatlı bir tanışma yaşadığında, her tesadüfi karşılaşmanın tatlı bir şekilde bitmediğini acı bir şekilde öğrendi.Yoğun insan trafiğinin olduğu bir yerde çalışıyordu. Bir gün bir adam içeri girdi, sohbet ettiler ve aralarında bir kıvılcım oluştu. Bu yüzden adam telefon numarasını istedi. İkisi de birbirlerine tanıdık geliyordu, ancak daha önce nerede tanışmış olabileceklerini hatırlayamadılar.Akşam yemeği ve içki için dışarı çıkmayı planladılar. Adam onu randevu için aldı ve onu bir çatı katı restoran/bara götürdü. Saat 19:00'du ve işten yeni çıkmıştı, bu yüzden çok açtı.Ancak adam, az önce yemek yediğini ve aç olmadığını söyledi. Bu, ilk kırmızı bayrak oldu ve ortamın havasını bozdu.Bir meze sipariş edip paylaşmayı veya kendisinin tam bir yemek sipariş etmesini önerdi. Sonunda meze olarak iki taco aldılar.Birini yedi ve tabii ki hala açtı. Bir kokteyl sipariş etti, adam ise alkol içmediği için alkolsüz bir içecek aldı."Birinin alkol içmemesine aldırmam, ama o senaryoda şöyle düşündüm: Tamam, bana yemek yemek istemediğini söyledin ve şimdi de içki içmek istemiyorsun, ama beni akşam yemeği ve içki için davet ettin," dedi Ruby.Yemek yedikten ve içki içtikten sonra, adam ona yaklaştı ve burnuna işaret ederek gerçek olup olmadığını sordu. Şaşıran Ruby, burnunun gerçek olduğunu söyledi. Adam yüzünün ve vücudunun diğer kısımlarına işaret ederek gerçek olup olmadıklarını sormaya devam etti.Sonunda Ruby'nin sabrı taştı ve eve gitme zamanının geldiğini söyledi. Arabaya bindiler, ancak adam otoyola doğru olmayan bir yere doğru sürmeye başladı.Nereye gittiğini sorduğunda, adam rahat bir şekilde evine gittiğini söyledi. Bunun uygun olup olmadığını ona hiç sormamıştı. Onu eve götürmesini istedi. Onunla birlikte gelmek istediğini varsayması çok tuhaftı. "Ve gerçekten, geriye dönüp baktığımda, arabadan inip Uber çağırmalıydım ya da bir aile üyesini veya arkadaşımı arayıp beni almalarını istemeliydim, çünkü bu gerçekten çok çılgıncaydı," dedi Ruby.O, durumdan dolayı kendini kötü hissetmiş gibi görünüyordu ve kaba davranışından dolayı özür diledi. Eve kadar olan yolculuk boyunca her şey çok garipti. Ertesi gün ona mesaj attı, ama Ruby cevap vermedi.Bir mesaj daha göndererek yanlış bir şey yaptığını düşündüğünü söyledi. Ruby ona cevap vererek kendisini rahatsız ettiğini açıkladı ve ardından onu engelledi.Kaynak: Chip Chick
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.