Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bu 4 burç ne yapar ne eder sonunda herkesin sinirini bozar

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bu 4 burç ne yapar ne eder sonunda herkesin sinirini bozar

Bazı insanlarla neden iyi anlaştığımızı açıklamak için sık sık yıldızlara bakarız, ancak astroloji aynı zamanda bazı kişiliklerin neden sonunda bizi rahatsız ettiğini de aydınlatıyor. Kabul ediyorum ki, herkesin en iyi yönlerini görmeye çalışsam da, herkesin sabrını zorlayabilecek belirli özellikler var. Bu burçların kötü insanlar olduğu anlamına gelmiyor, ancak baskın özellikleri bunaltıcı hale gelebiliyor.

Aries-Gemini-Leo-Scorpio.jpg

İşte en iyi niyetlerine rağmen çevrelerindekileri rahatsız etme eğiliminde olan dört burç:

Koç

Koç burcu insanları inanılmaz derecede enerjiktir ve her zaman hareket halindedirler. Bu tutku takdire şayan olsa da, sürekli hareket etme ihtiyaçlarının diğer herkes için yorucu olabileceğini gözlemledim. Dürtüseldirler ve sonuçlarını düşünmeden sık sık bir şeyler söyler veya yaparlar.

Bir Koç doğru olduğuna ikna olduğunda, nadiren geri adım atar. Bu inatçılık, ne zaman duracaklarını bilmedikleri için sıklıkla gereksiz çatışmalara yol açar. İyi niyetli olsalar bile, yoğun enerjileri genellikle en yakınlarındaki insanların enerjisini tüketir.

İkizler

İkizler genellikle partilerin neşe kaynağıdır, zekaları ve mizah anlayışlarıyla tanınırlar. Ancak, odaklanma yetersizlikleri ve sürekli değişen ilgi alanları, istikrara değer verenler için sinir bozucu olabilir. Yeni bir şey dikkatlerini çektiği anda tamamen unuttukları sözler verdiklerini veya sohbetlere başladıklarını fark ettim.

Bu öngörülemezlik, başkalarının onları yüzeysel veya güvenilmez olarak görmesine neden olur. Her beş dakikada bir fikrini değiştiren birine güvenmek zordur. Onlarla uzun süre vakit geçirdikten sonra, birçok insan bu tutarsızlığı son derece sinir bozucu bulur.

Aslan

Aslanlar ilgi odağı olmayı severler ve tiyatroya varan ifadeci bir doğaya sahiptirler. Cömert olabilirler, ancak parıldama ihtiyaçları genellikle diğerlerinin kendilerini gölgede kalmış hissetmelerine neden olur, sanki dünya tamamen onların etrafında dönmelidir. Yeterince takdir edilmediklerini hissettiklerinde şaşırtıcı derecede hassas olabildiklerini fark ettim.

Daha sakin bir yaşamı tercih eden insanlar için, bir Aslan'ın sürekli onaylanma talebi yorucudur. Güçlü varlıkları odayı doldurur, ancak sadece rahat bir atmosfer isteyenler için de rahatsızlık hissi yaratabilir. Sohbetin bir katılımcısı olmaktan ziyade her zaman bir izleyici gibi hissetmek mümkündür.

Akrep

Akrepler gizemli bir havaya ve her şeyi derinlemesine analiz etme eğilimine sahiptirler. Bu onları ilginç kılsa da, etraflarında olmak da yorucu olabilir. Duygusal yoğunlukları genellikle herkesi gerginleştiren yoğun ve gergin bir atmosfer yaratır.

Yüzeyde sakin görünebilirler, ancak fırtınalı ve beklenmedik bir şekilde tepki verebilirler, bu da diğerlerinin onlara nasıl yaklaşacaklarından emin olmamalarına neden olur. Bir Akrep ile birlikteyken kendimi sürekli bir büyüteç altında gibi hissediyorum. Bu sürekli inceleme, birçok insanın onların günlük etkileşimler için çok talepkar oldukları sonucuna varmasına yol açar. Siz de bu işaretlerle ilgili benzer deneyimler yaşadınız mı, yoksa bu listeye eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz başka bir işaret var mı? Yorumlarda bana bildirin.

Kaynak: TC

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.