Gönderi tarihi: 11 saat önce11 saat Admin Bu 4 burç ne yapar ne eder sonunda herkesin sinirini bozarBazı insanlarla neden iyi anlaştığımızı açıklamak için sık sık yıldızlara bakarız, ancak astroloji aynı zamanda bazı kişiliklerin neden sonunda bizi rahatsız ettiğini de aydınlatıyor. Kabul ediyorum ki, herkesin en iyi yönlerini görmeye çalışsam da, herkesin sabrını zorlayabilecek belirli özellikler var. Bu burçların kötü insanlar olduğu anlamına gelmiyor, ancak baskın özellikleri bunaltıcı hale gelebiliyor.İşte en iyi niyetlerine rağmen çevrelerindekileri rahatsız etme eğiliminde olan dört burç:KoçKoç burcu insanları inanılmaz derecede enerjiktir ve her zaman hareket halindedirler. Bu tutku takdire şayan olsa da, sürekli hareket etme ihtiyaçlarının diğer herkes için yorucu olabileceğini gözlemledim. Dürtüseldirler ve sonuçlarını düşünmeden sık sık bir şeyler söyler veya yaparlar.Bir Koç doğru olduğuna ikna olduğunda, nadiren geri adım atar. Bu inatçılık, ne zaman duracaklarını bilmedikleri için sıklıkla gereksiz çatışmalara yol açar. İyi niyetli olsalar bile, yoğun enerjileri genellikle en yakınlarındaki insanların enerjisini tüketir.İkizlerİkizler genellikle partilerin neşe kaynağıdır, zekaları ve mizah anlayışlarıyla tanınırlar. Ancak, odaklanma yetersizlikleri ve sürekli değişen ilgi alanları, istikrara değer verenler için sinir bozucu olabilir. Yeni bir şey dikkatlerini çektiği anda tamamen unuttukları sözler verdiklerini veya sohbetlere başladıklarını fark ettim.Bu öngörülemezlik, başkalarının onları yüzeysel veya güvenilmez olarak görmesine neden olur. Her beş dakikada bir fikrini değiştiren birine güvenmek zordur. Onlarla uzun süre vakit geçirdikten sonra, birçok insan bu tutarsızlığı son derece sinir bozucu bulur.AslanAslanlar ilgi odağı olmayı severler ve tiyatroya varan ifadeci bir doğaya sahiptirler. Cömert olabilirler, ancak parıldama ihtiyaçları genellikle diğerlerinin kendilerini gölgede kalmış hissetmelerine neden olur, sanki dünya tamamen onların etrafında dönmelidir. Yeterince takdir edilmediklerini hissettiklerinde şaşırtıcı derecede hassas olabildiklerini fark ettim.Daha sakin bir yaşamı tercih eden insanlar için, bir Aslan'ın sürekli onaylanma talebi yorucudur. Güçlü varlıkları odayı doldurur, ancak sadece rahat bir atmosfer isteyenler için de rahatsızlık hissi yaratabilir. Sohbetin bir katılımcısı olmaktan ziyade her zaman bir izleyici gibi hissetmek mümkündür.AkrepAkrepler gizemli bir havaya ve her şeyi derinlemesine analiz etme eğilimine sahiptirler. Bu onları ilginç kılsa da, etraflarında olmak da yorucu olabilir. Duygusal yoğunlukları genellikle herkesi gerginleştiren yoğun ve gergin bir atmosfer yaratır.Yüzeyde sakin görünebilirler, ancak fırtınalı ve beklenmedik bir şekilde tepki verebilirler, bu da diğerlerinin onlara nasıl yaklaşacaklarından emin olmamalarına neden olur. Bir Akrep ile birlikteyken kendimi sürekli bir büyüteç altında gibi hissediyorum. Bu sürekli inceleme, birçok insanın onların günlük etkileşimler için çok talepkar oldukları sonucuna varmasına yol açar. Siz de bu işaretlerle ilgili benzer deneyimler yaşadınız mı, yoksa bu listeye eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz başka bir işaret var mı? Yorumlarda bana bildirin.Kaynak: TC
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.