Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Leylam doğum günün kutlu olsun ALLAH geri kalan ömrünü sevdiklerinle huzurlu bir şekilde geçirmeni nasip etsin... buda hediyem benden başka bişi bekleyemezdin heralde.... Amanın Hepsi benim mi ne iyi oldu, bitmişti evdeki Çok teşekkür ederim Erbay,amin hepimizin inşallah Nutella için ayrıeten teşekkür ederim tabii Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 mutlu yıllar,saygısını sevıyesını hiç bozmayan hanım hanımcık leylacım benım,senı sevıyorum Çok teşekkür ederim Sedoş hep birlikte mutlu yıllara inşallah,ben de seni daha tanımadan da sevmiştim,tanıdıkça daha çok sevdim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 ARKADAŞLAR YILDIZLAR GİBİDİR, ONLARI HER ZAMAN GÖREMEZSİN AMA SENİN İÇİN HER DAİM VAROLDUKLARINI VE SENİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ BİLİRSİN. BUGÜN BENİ GÖREMEZSEN DE BİL Kİ YANINDAYIM! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... İYİ Kİ VARSIN VARSIN.. BİRLİKTE DAHA NİCE YAŞLARA LEYLACIM, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 ARKADAŞLAR YILDIZLAR GİBİDİR, ONLARI HER ZAMAN GÖREMEZSİN AMA SENİN İÇİN HER DAİM VAROLDUKLARINI VE SENİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ BİLİRSİN. BUGÜN BENİ GÖREMEZSEN DE BİL Kİ YANINDAYIM! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... İYİ Kİ VARSIN VARSIN.. BİRLİKTE DAHA NİCE YAŞLARA LEYLACIM, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Ne güzel sözler bunlar,burdaki arkadaşlıklarımız dahi öyle.. Çok teşekkür ederim Minecim,inşallah birlikte nice yaşlara Sen de,sizler de iyi ki varsın,varsınız Çiçekler de çok güzeller Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Forumun en takdire şayan hanımefendisi, Yeni yaşın sana güzelliklerle gelsin nice sağlıklı mutlu doğum günleri geçirmen dileği ile.... Öpüldünüz kocaman Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Forumun en takdire şayan hanımefendisi,Yeni yaşın sana güzelliklerle gelsin nice sağlıklı mutlu doğum günleri geçirmen dileği ile.... Öpüldünüz kocaman Çok teşekkür ederim sevgili Suheda,güzel dileklerin için iltifatın için de Ben de çok öpüyorum ve seni özlüyoruz Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Doğum gününüz kutlu olsun efendim.Allah uzun ömürler versin nice nice senelere inşallah.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Doğum gününüz kutlu olsun efendim.Allah uzun ömürler versin nice nice senelere inşallah.. Çok teşekkür ederim Amin.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 ablacım canımmm doğum gunun kutlu olsunnn seni çok seviyorum iyki varsınn bu kediciklerin hepsi seni Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 ablacım canımmm doğum gunun kutlu olsunnn seni çok seviyorum iyki varsınn bu kediciklerin hepsi seni Canımm benim,çok teşekkür ederim Sen de iyi ki varsın,geldin iyi ki ben de çok seviyorum seni,çok Kediciklerin hepsi benim mi Benim bahçedekiler yüzünden kedileri artık sevmeme kararı almıştım ama bunlar..bunları yiyesim geldi yaw off çok tatlılar Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Sevgili Leylam, geç oldu kusura bakma... Sağlıklı, huzurlu, neşeli nice senelere... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Sevgili Leylam, geç oldu kusura bakma... Sağlıklı, huzurlu, neşeli nice senelere... Rica ederim Sevgili Muki,geç olur mu hiç.. Çok teşekkür ederim,güzel çiçekler ve güzel dileklerin için Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Canım Leyla'm,doğum günün olduğunu nasıl da görmedim...Çok üzüldüm,bağışla...Dilerim yeni yaşın sana dilediğin,hayal ettiğin,zihninden belli belirsiz geçirip de olmasına ihtimal vermediğin bütün güzellikleri,iyilikleri getirsin,sevdiklerin hep yanında olsun,sıkıntılar ebediyyen uzak olsun...Geç de olsa doğum günün kutlu olsun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Canım Leyla'm,doğum günün olduğunu nasıl da görmedim...Çok üzüldüm,bağışla...Dilerim yeni yaşın sana dilediğin,hayal ettiğin,zihninden belli belirsiz geçirip de olmasına ihtimal vermediğin bütün güzellikleri,iyilikleri getirsin,sevdiklerin hep yanında olsun,sıkıntılar ebediyyen uzak olsun...Geç de olsa doğum günün kutlu olsun... Zamanın hiç önemi yok canım ablacığım,burda olman yeter Çok teşekkür ederim,ne kadar güzel dilekler bunlar.. Aminn diyorum,hepimiz için dilerim.. Resim bana mı özel Çok güzel Geldiğim zaman bir yerde ismini görürsem hemen girip okuyorum,hasretle,çok özletiyorsun kendini ablacığım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.