Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Leylam doğum günün kutlu olsun ALLAH geri kalan ömrünü sevdiklerinle huzurlu bir şekilde geçirmeni nasip etsin... :):clover:

buda hediyem benden başka bişi bekleyemezdin heralde....:P

600pxnutella1fa5.jpg

Amanın :wacko: Hepsi benim mi :wacko::rolleyes: ne iyi oldu, bitmişti evdeki :whistling:

Çok teşekkür ederim Erbay,amin hepimizin inşallah :clover: Nutella için ayrıeten teşekkür ederim tabii :P

Gönderi tarihi:
mutlu yıllar,saygısını sevıyesını hiç bozmayan hanım hanımcık leylacım benım,senı sevıyorum :wub:

Çok teşekkür ederim Sedoş :wub: hep birlikte mutlu yıllara inşallah,ben de seni daha tanımadan da sevmiştim,tanıdıkça daha çok sevdim :wub:

Gönderi tarihi:

bloemen.jpg

ARKADAŞLAR YILDIZLAR GİBİDİR, ONLARI HER ZAMAN GÖREMEZSİN AMA SENİN İÇİN HER DAİM VAROLDUKLARINI VE SENİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ BİLİRSİN. BUGÜN BENİ GÖREMEZSEN DE BİL Kİ YANINDAYIM! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... İYİ Kİ VARSIN VARSIN.. BİRLİKTE DAHA NİCE YAŞLARA LEYLACIM, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :wub::hug:

Gönderi tarihi:
bloemen.jpg

ARKADAŞLAR YILDIZLAR GİBİDİR, ONLARI HER ZAMAN GÖREMEZSİN AMA SENİN İÇİN HER DAİM VAROLDUKLARINI VE SENİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ BİLİRSİN. BUGÜN BENİ GÖREMEZSEN DE BİL Kİ YANINDAYIM! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... İYİ Kİ VARSIN VARSIN.. BİRLİKTE DAHA NİCE YAŞLARA LEYLACIM, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :wub::hug:

Ne güzel sözler bunlar,burdaki arkadaşlıklarımız dahi öyle..

Çok teşekkür ederim Minecim,inşallah birlikte nice yaşlara :wub: Sen de,sizler de iyi ki varsın,varsınız :wub::hug:

Çiçekler de çok güzeller :rolleyes::clover:

Gönderi tarihi:
Forumun en takdire şayan hanımefendisi,

Yeni yaşın sana güzelliklerle gelsin nice sağlıklı mutlu doğum günleri geçirmen dileği ile....

Öpüldünüz kocaman :hug:

Çok teşekkür ederim sevgili Suheda,güzel dileklerin için :wub: iltifatın için de :blushing: Ben de çok öpüyorum :kiss: ve seni özlüyoruz :hug:

Gönderi tarihi:
ablacım canımmm :hug: doğum gunun kutlu olsunnn

seni çok seviyorum :wub: iyki varsınn

bu kediciklerin hepsi seni :hug:

3rd0eg9mm31bj7.gif

Canımm benim,çok teşekkür ederim :wub: Sen de iyi ki varsın,geldin iyi ki :hug: ben de çok seviyorum seni,çok :hug:

Kediciklerin hepsi benim mi :wacko: Benim bahçedekiler yüzünden kedileri artık sevmeme kararı almıştım ama bunlar..bunları yiyesim geldi yaw :wacko: off çok tatlılar :wub:

Gönderi tarihi:
Sevgili Leylam, geç oldu kusura bakma...

Sağlıklı, huzurlu, neşeli nice senelere...

flieder.jpg

Rica ederim Sevgili Muki,geç olur mu hiç..:) Çok teşekkür ederim,güzel çiçekler ve güzel dileklerin için :flowers:

Gönderi tarihi:

akrep.jpg

Canım Leyla'm,doğum günün olduğunu nasıl da görmedim...Çok üzüldüm,bağışla...Dilerim yeni yaşın sana dilediğin,hayal ettiğin,zihninden belli belirsiz geçirip de olmasına ihtimal vermediğin bütün güzellikleri,iyilikleri getirsin,sevdiklerin hep yanında olsun,sıkıntılar ebediyyen uzak olsun...Geç de olsa doğum günün kutlu olsun...

Gönderi tarihi:
akrep.jpg

Canım Leyla'm,doğum günün olduğunu nasıl da görmedim...Çok üzüldüm,bağışla...Dilerim yeni yaşın sana dilediğin,hayal ettiğin,zihninden belli belirsiz geçirip de olmasına ihtimal vermediğin bütün güzellikleri,iyilikleri getirsin,sevdiklerin hep yanında olsun,sıkıntılar ebediyyen uzak olsun...Geç de olsa doğum günün kutlu olsun...

Zamanın hiç önemi yok canım ablacığım,burda olman yeter :wub: Çok teşekkür ederim,ne kadar güzel dilekler bunlar.. :wub: Aminn diyorum,hepimiz için dilerim..:clover:

Resim bana mı özel :rolleyes: Çok güzel :flowers:

Geldiğim zaman bir yerde ismini görürsem hemen girip okuyorum,hasretle,çok özletiyorsun kendini ablacığım :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.