Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat Admin Kadınların Duymak İstediği Ama Asla İstediklerini Belli Etmeyeceği 6 İltifatSinir Bozan İnsanlarla Başa Çıkma BiçimiZor insanlarla zarafet ve soğukkanlılıkla başa çıkma konusunda inanılmaz bir yeteneğe sahip, her türlü olumsuzluğu basit bir cümleyle susturuyor. Daha da etkileyici olanı, bu konuda dedikodu yapmaması veya kin beslememesi; sadece yoluna devam etmesi. "Bunu nasıl hallettiğini çok beğendim; çok sakin ve soğukkanlısın" gibi anlık bir iltifat, gücünü ve özgüvenini gördüğünüzü gösterecektir.Kaşlarıİster inanın ister inanmayın, kaşlarının düzgün olduğundan emin olmak için zaman harcıyor çünkü onlar onun için önemli. İster yolma, ister dolgu, ister şekillendirme olsun, çabası takdiri hak ediyor. Ne kadar harika göründükleri konusunda ona iltifat edin, görünüşüne ne kadar özen gösterdiğini fark ettiğinizi anlayacaktır. "Kaşların bugün harika görünüyor" gibi bir yorum, sadece güzel göründüğünü söylemenin ötesinde, gösterdiği çabayı takdir ettiğinizi gösterir.Mesajlaşma Tarzıİster komik bir meme, ister gününüzü aydınlatacak düşünceli bir mesaj olsun, doğru zamanda mükemmel mesajı göndermenin bir yolunu biliyor. Mesajlarını beğenmek veya kısa bir cevapla yanıtlamak yerine, çabalarının sizin için ne kadar önemli olduğunu hissettirin. "Mesajlaşma tarzını seviyorum, günümü her zaman güzelleştiriyor" gibi bir şey söylemek, onun ilgisini ve düşünceliliğini gösteren küçük ayrıntıları fark ettiğinizi gösterir.Sevdiği Şeylerden Nasıl Bahsediyor?Bir şeye tutkuyla bağlı olduğunda, ister bir hobi, ister bir kitap, ister yeni bir proje olsun, coşkusu bulaşıcıdır. Sevdiği bir şey hakkında konuşurkenki ışıltısı, en sıradan konuları bile ilginç hale getirebilir. "Her şeyi çok heyecan verici kılıyorsun" diyerek ona iltifat edin ve sevdiği şeylere kattığı tutkuyu ne kadar takdir ettiğinizi ona hissettirin.Arkadaşlarına Nasıl Bakıyor?İster bir arkadaşının dertleşmesini dinlemek için geç saatlere kadar uyanık kalsın, ister herkesin doğum gününü takip etsin, bu ilişkileri sürdürme çabası takdiri hak ediyor. Bununla asla övünmeyebilir, ancak ne olursa olsun arkadaşlarının yanındadır. "Arkadaşlarına ne kadar değer verdiğini çok seviyorum" gibi samimi bir iltifat, başkalarına yaptığı duygusal yatırımın farkına vardığını ve değer gördüğünü hissettirecektir.Sinir Bozucu Olduğunuzda Gösterdiği SabırHerkesin kendine göre anları vardır ve evet, bazen biraz fazla ileri gidebilirsiniz. Ama öfke patlamaları yaşamaması veya hayal kırıklığını belli etmemesi, bunun yerine huzuru tercih etmesi çok şey anlatır. Gereksiz çatışmalardan kaçınmayı ve size kendiniz olmanız için alan bırakmayı seçiyor. "Sinir bozucu olduğumu biliyorum ve sabrınızı takdir ediyorum" gibi basit bir kabullenme, ilişkiye kattığı duygusal olgunluk için minnettarlığınızı gösterir.Unutmayın Klasik 6 iltifat şunlardır (Ama yukarıdakiler daha derin bir konudan bahsediyor)Kadınların duymak istediği ama istemedikleri kadar belli etmediği iltifatlar genellikle kişiliğine, zekasına ve cesaretine odaklanıp, güzelliğini de bunlarla bağdaştıran iltifatlardır. İşte bu kategoriye giren 6 iltifat: "Ne yaparsan yap, sen her zaman çok doğalsın.": Kişinin özgünlüğünü ve doğallığını takdir eden bu iltifat, samimiyeti vurgular."Sen, tanıdığım en cesur insansın.": Cesaret, kişilik ve karakterin öne çıkarıldığı bu iltifat, kadının gücünü ve özgüvenini takdir ettiğini gösterir."Seninle konuşmak, ferah bir nefes almak gibidir.": Bu iltifat, sohbetin keyifli ve huzur verici olduğunu belirtir, derin bir bağ kurma potansiyelini vurgular."Mükemmeli sende gördüm ben.": Bu, sadece fiziksel güzelliğe değil, aynı zamanda genel olarak kişiliğin mükemmeliyetini de ifade eder ve çok derin bir takdir anlamına gelir."Bu dünya için sen fazla fazlasın.": Bu iltifat, kişinin nadirliğini, benzersizliğini ve ne kadar özel olduğunu vurgular. Ona "fazla" olduğunu söylemek, onun ne kadar eşsiz olduğunu belirtir."Seninle geçirdiğim her saniye, ömrümün en değerli zamanları oluyor.": Bu, zamanın ne kadar değerli olduğunu ve o kişiyle geçirilen her anın paha biçilmez olduğunu gösterir, romantik ve anlamlı bir iltifattır.Kaynak: SN
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.