Gönderi tarihi: 5 saat önce5 saat Admin Duşumda asla kireçle uğraşmak zorunda kalmıyorum ve bu, saniyeler süren günlük bir iş sayesinde mümkün.Evimin temiz ve düzenli olmasını seviyorum ve bunu sağlayan ipuçlarını her zaman arıyorum çünkü kim eğlenmek varken saatlerce ev işi yapmak ister ki?En büyük hayat tüyolarımdan biri duşta, kireci duş perdemde kurumadan önce parçalıyor.Daha da iyisi, sadece birkaç saniye sürüyor.Bu nedenle, duşunuzdaki kireci iz bırakmadan temizlemek için hazır kireç çözücülerle veya doğal malzemelerle uğraşmak yerine, sizi zahmetten kurtaracak duş temizleme tüyomu izleyebilirsiniz.Kireciği daha yerleşmeden durdurunÇirkin duş perdeleri, camlar kireç ve sabun kalıntılarıyla lekeli ve buğuluysa banyoyu veya duş odasını dağınık gösterebilir. Odanın geri kalanı tertemiz olsa bile, kirli bir duş tüm odayı mahvedecektir.Ben şahsen duş almayı rahatlatıcı buluyorum, ancak bulanık bir ekranla karşılaştığımda temizleniyorum ama başladığımdan daha gergin hissediyorum.Bunu tersine çevirmek için her duştan sonra süper hızlı bir rutin uyguluyorum ve bu, duş ritüelimin o kadar doğal bir parçası haline geldi ki, otomatik pilotta yapıyorum.Bu ekstra uzun duş sileceği, standart sileceklerden 5 cm daha uzun olan 30 cm uzunluğundadır ve duş kapılarınızı ve kabinlerinizi daha kısa sürede temizler. Sabun kalıntılarını ve sert su lekelerini önlemek için su damlacıklarını giderir. Ayrıca, iz bırakmayan bir parlaklık için iç ve dış pencereleri temizlemek için de kullanılabilir. Elektroliz kaplı sapı neme ve çizilmelere karşı dayanıklıdır, bu da onu banyoda saklamak için ideal hale getirir. Fırsatı GörüntüleBu hızlı temizlik tüyosuyla duşunuzu pırıl pırıl tutunBaşlangıç olarak, duş başlığını her zaman cama veya başımın üzerine değil, bana doğru bakacak şekilde açılarım. Çok büyük bir şey değil, ancak özellikle de boy kısalığınız varsa, sizi aşırı yüksekliklerde temizlik yapmaktan kurtaracaktır.Duş almaya bu pratik başlangıcın yanı sıra, asıl tüyom kurulanırken temizlik yapmak.Bu yüzden, bir havlu alırken bir de duş sileceği alıyorum. Havluyu belime sarıp duş cam sileceğiyle duş panellerindeki fazla suyu çekip gıcırdayana kadar kurutuyorum.Üstelik su çekilince geride kireç kalıntısı kalmıyor. Temizlemem sadece birkaç saniye sürse de, çirkin, kalmış kireci ovalamakla uğraşmak zorunda kalmama gerek kalmıyor.Ve birkaç damla su kaldığında, işi bitirmek için banyo havlumu kullanıyorum.Baştan bir havlu kullanıp duş cam sileceğini de bırakabilirsiniz. Ancak bu yöntemde, havlunun gereğinden fazla su emmesi gibi bir sorunla karşılaşırsınız ve bu da kurumasının daha uzun sürmesine, küf ve mantar sorunlarına ve kötü kokulu bir banyoya yol açabilir.Kaynak: TG
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.