Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2020 4 yıl Admin İngiliz Boksör Denzel Bentley, rakibini gözünü görmez hala getirerek İngiliz orta sıklet unvanını kazandı v Denzel Bentley, Mark Heffron'un göz çukurunu o kadar şişene kadar kırdı, Cuma dövüşlerinin durdurulması gerekiyordu. Dördüncü tur emeklilik zaferinden sonra Bentley, İngiliz orta sıklet unvanıyla ödüllendirildi. Bentley, İngiltere'nin en iyi boks antrenörlerinden biri olan Martin Bowers tarafından eğitildi ve nakavt ağır sıklet boksörü Daniel Dubois'in takım arkadaşı. Londra'daki BT Sport Studios'ta Bentley'in zaferinin önemli anlarını aşağıda izleyin. Denzel Bentley, rakibini o kadar şişmiş bir gözle bıraktıktan sonra İngiliz orta sıklet unvanını kazandı. Boks maçı Cuma günü Londra'daki kapalı kapılar ardına kapalı BT Sport Studio'da yapıldı ve Mark Heffron'un taburesinde emekli olmaya zorlanması nedeniyle dört tur sonra iptal edildi. Müsabaka, her iki dövüşçünün de ringden berabere kaldığı 10 turluk bir Eylül düellosundan bir rövanştı. İki ay sonra, ikinci turda atılan ağır deri, geçen her dakika Heffron'un görüşünü etkileyen acımasız bir yumruya neden olduğu için daha kesin bir sonuç elde edildi. Bentley gevşek bir koruyucudan hassas bir şekilde kutudan çıktı. Heffron'un kurşun vuruşlarından kaçmak için geri adım atıyordu, ara sıra daha güçlü bir vuruşla eğiliyordu, bu arada arada sırada kanca atışlarıyla aynı anda yakalanmıştı. Saldırıya geldiğinde, açılış turunda yüze tek atış yaptı ve iyi bir önlem için vücut atışları yaptı. Bentley ders kitabındaki bir-iki kombinasyonu (ortodoks yumruk ve düz sağ el) atarken daha rahat hale geldiği için ikinci tur oyun değiştiriciydi. Dövüş olaylarını buradan izleyin: Boxing Scene'e göre, Bentley galibiyetten sonra "Sağ elimle onu incittiğimi biliyordum, tepkiyi gördüm ve arka ayağa koydum" dedi. "Son dövüşte bir kez geri dönmedi ama son dövüşte atışlarımı bu şekilde yapmıyordum, biraz daha kolay hareket edip kazanabileceğimi düşündüm. "Bu sefer orada kalmam, yerimi tutmam ve büyük vuruşlar yapmam gerektiğini biliyordum. Daha güçlü hissettim, spor salonunda daha iyi hissettim. Yerimi tutarsam, onu alabileceğimi biliyordum. dışarı." Bentley, Londra'daki tarihi Peacock Gym'in en iyi adaylarından biri ve İngiltere'nin en iyi boks antrenörlerinden Martin Bowers tarafından yetiştirilen bir yetenek. Yenilmez bir 160 pounder olan Bentley, profesyonel boks rekorunu bu hafta sonu 14 galibiyet (12 nakavt) ve bir beraberliğe yükselterek, kendisini bölümdeki dünyanın en iyi 15 dövüşçüsüne doğru itti - görünüşe göre takım arkadaşı Dubois'nın bulduğu yerden sadece bir yıl geride kaldı. bugün kendisi. Kaynak: INSIDER
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2020 4 yıl Yazar Admin Mike Tyson'ın Roy Jones Jr.'a Karşı Maçı Berabere Bitti - Tyson Tekrar Dövüşeceğini Söyledi Mike Tyson ve Roy Jones Jr.'ın Cumartesi gecesi merakla beklenen sekiz turluk gösteri maçı berabere sonuçlandı. Triller üzerinden yayınlanan ve Los Angeles'taki Staples Center'da taraftar olmadan gerçekleşen maç, 54 yaşındaki Tyson'ın on beş yılda birinci oldu. Her zamanki üç dakikadan ziyade, rauntlar ikiydi ve teknik, stil ve delme, savunma ve saldırganlığın etkinliğine odaklanan üç şampiyon tarafından uzaktan değerlendirildi. Dövüşlerinden sonra Tyson, gazetecilere "her şeyi daha iyi yapabileceğini" söyledi. ESPN'e göre, "Yaptığım her şeyi daha iyi yapabilirdim, bu yüzden inşallah bir sonraki sergide daha iyi olacağım," diye devam etti. Bu hafta sonu Legends Only League maçını düzenleyen Tyson, "Her şeyi daha iyi yapabilirdim," dedi. İLGİLİ: Mike Tyson, Yaşın Boks Dönüşünde Hiçbir Şey Olmadığını Kanıtlamak İstediğini Söyledi: 'Bunu Yapmam Gerekiyor' Cumartesi günkü etkinliğin bir parçası olarak daha önceki bir maçta YouTuber Jake Paul, ikinci turda eski NBA oyuncusu Nate Robinson'ı devirdi. Tyson'ın yüzüğe büyük dönüşü öncesinde, İNSANLARLA kendisine yüklediği beklentiler hakkında konuştu. Tyson, "Sadece giriyorum ve tüm kariyerimi her zaman yapmışım gibi ona iyi bir gösteri vereceğim" dedi. "Bunu yapmayı gerçekten dört gözle bekliyorum. Kendimi hayatta zorlaması gereken türden bir adamım." Eski sporcu devam etti, "Bir şeyler yapmam gerekiyor, bir araba tarafından ezilmem gerekiyor, bunu yapmam gerekiyor. Bir şeyler yapmalıyım." Kaynak: PEOPLE
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.