Gönderi tarihi: 10 saat önce10 saat Admin Kadın 8 yıl boyunca her gün Diye Kola içmiş daha sonra bırakmış. Bıraktıktan sonraki Büyük Değişimi AnlatmışDiyet Kola bağımlılığıyla mücadele eden bir kadın, deneyimini bu içeceği düzenli olarak tüketen diğerleriyle paylaşıyor.Florrie Tyler, Coca-Cola'nın şekersiz seçeneğini bıraktığından beri yaşadığı dört sağlık iyileşmesini TikTok'ta anlattı. Videosunda izleyicilere "Bu, bırakmanız için bir işaret olsun," diye seslendi ve sekiz yıllık bağımlılığından yeni kurtulduğunu açıkladı.Florrie, içecekle ilgili "sorununun" son aşamalarını anlatırken, "Günde ortalama üç şişe içiyordum ve birkaç hafta önce şişkinlik hissetmeye başladım - iğrençti - ve bunun son olması gerektiğini düşündüm," dedi.Bıraktıktan sonra tanık olduğu dönüşümler "inanılmaz"dı.Bunun, gazlı içecekle ilgili tek bir kişinin yolculuğunu temsil ettiğini belirtmek önemlidir, ancak birçok izleyici kısa videosuyla bağlantı kurdu.Florrie'nin belgelediği dört dönüşüm şöyle:1. Tokluk hissiFlorrie, daha önce yemeklerden sonra diyet kola içtiğini ve bunun kendisini "inanılmaz derecede tok" hissettirdiğini, ancak yine de "ağızda bir tatminsizlik ve başka bir şeye ihtiyaç duyma" hissine yol açtığını anlattı.Şöyle devam etti: "Şimdi yemekten sonra kendimi tok ve tatmin olmuş hissettiğimi ve düşünmeden günüme devam edebildiğimi memnuniyetle söyleyebilirim."2. Tatlı istekleriFlorrie daha önce "yoğun tatlı istekleri" yaşadığını ve bunu doğrudan diyet kola alışkanlığına bağladığını açıkladı. "Bu istekler tamamen ortadan kalktı - artık tüm isteklerim meyveye," diye paylaştı.3. Su tüketimiFlorrie'ye göre en önemli değişiklik, susadığında suyun "gerçekten lezzetli" olması."Artık susuzluğumu suyla gideriyorum," diye ekledi. "Yıllardır bunu yapmak istememiştim."4. İltihaplanmaFlorrie, gazlı içecekleri bırakana kadar "vücudunuzun ne kadar iltihaplandığını anlayamayacağınızı" öne sürerek sözlerini tamamladı."10 gün oldu ve çok büyük bir fark görüyorum," diye haykırdı, özellikle de gözlerinin artık şiş olmadığını belirterek.Paylaşımına tepki gösteren bir TikTok kullanıcısı, aynı yolu izlediğini belirterek şunları söyledi: "Ben de aynısını yaptım, tavsiyem pipetli 1,2 litrelik bir Stanley şişesi (veya benzeri (bildiğim kadarıyla basit) almanız ve özellikle dışarıdayken maden suyu içmenin çok yardımcı olması."Başka biri de şunları söyledi: "Bunun nasıl olduğunu anlayabiliyorum. Düzenli olarak içmiyorum ama içtiğim her seferinde bırakamıyorum. İki litrelik bir şişeyse, bitene kadar içmeye devam ederim. Sanırım tavsiyenizi dinleyeceğim."Üçüncü bir kullanıcı ise şunları söyledi: "Yapay tatlandırıcılara bağımlı olduğumu hiç düşünmemiştim."Ancak dördüncü bir TikTok kullanıcısı şunları söyledi: "Mesele miktar, günde bir veya gün aşırı içmek gayet normal ama bağımlılıklar onu ele geçiriyor."Coca Cola'dan da yanıt bekleniyor.Kaynak: TMU
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.