Gönderi tarihi: 10 saat önce10 saat Admin Bu taşınabilir Wi-Fi erişim noktası benim yeni favori seyahat arkadaşımJourneyGo, uzak bölgelerde bile çevrimiçi kalmanızı sağlayan en güçlü operatöre bağlanır.16 saatlik pil ömrü, dahili powerbank ve 10 cihaza kadar destek sunar.20 dolardan başlayan ön ödemeli planlar, saatlerce veya haftalarca veri satın almanızı sağlar; sınırsız olanlar ise 130 dolardan başlar.Amerika Birleşik Devletleri'nde birçok çalışan hâlâ fiziksel bir ofise gitmiyor. Hatta çalışanların neredeyse %35'i artık işlerinin bir kısmını veya tamamını evden yapıyor. Ben de bu gruptayım ve iş için ülkeyi dolaşan biri olarak, bazı yerlerin, özellikle hücresel bağlantı açısından, diğerleri kadar gelişmiş olmadığını sık sık hatırlıyorum. Ülke genelindeki küçük kasabalar bu sorunu çözmeye çalışıyor ve işe yarıyor, ancak zaman alacak.Peki, bu arada nasıl bağlantıda kalacağız? Elbette, telefonlarımızda yerleşik Wi-Fi erişim noktaları var, ancak bunlar tamamen sağlayıcımızın belirli bir bölgedeki hücresel hizmetine bağlı. Örneğin, bu Cuma gecesi bir futbol maçını izlemeye gittiğimde, Batı Teksas ovalarının derinliklerine doğru yaklaşık 30 dakika araba kullanacağım. Bu bölgede T-Mobile harika bir hizmet sunuyor, ancak benim AT&T tarifemde bu bölgede 5G bile yok ve varsa bile, en iyi ihtimalle zayıf. İşte karşınızda yeni favori seyahat arkadaşım Travlfi JourneyGo erişim noktası.Bu bir telefondan nasıl daha iyi?Telefonunuzun mobil erişim noktası bu kadar kullanışlı değil.Telefon tabanlı internet erişim noktalarının sorunu, aslında bölgedeki hücresel hizmetten çekmeleri. Sinyalinizin iyi olmadığı bir bölgeye gittiyseniz ve iPhone'unuzun erişim noktasının bir dolarlık bir bozuk para kadar işe yaramaz olduğunu fark ettiyseniz, bunun dezavantajlarını daha önce deneyimlemişsinizdir. Bunun nedeni, telefonunuzun yalnızca mobil sağlayıcının izin verdiği istasyonlardan, örneğin AT&T veya T-Mobile'dan veri çekmesidir.Sürüş sırasında Travlfi JourneyGo'yu kullanmayın. Bu fotoğrafta, partnerim yolcu koltuğunda kendi cihazından yayın yapıyordu ve biz de fotoğraf için evimizin önünde park halindeydik.İşte bu kullanışlı kablosuz erişim noktası tam da burada devreye giriyor. JourneyGo, bölgedeki birkaç farklı baz istasyonuna bağlanabilir. Hatta, cihazı çalıştırdıktan sonra, ulaşabildiği tüm çevre sinyallerini kontrol etmesi, hangisinin en güçlü olduğunu belirlemesi ve ardından cihazı kilitlemesi biraz zaman alır. Tüm başlatma işlemi yaklaşık 20 saniye sürer ve beni bir kez bile yarı yolda bırakmadı.Güç düğmesini basılı tutun; kablosuz erişim noktasının üzerindeki ışık şeridi, sinyal ararken ileri geri yanacaktır. Tüm şerit yandığında, tek yapmanız gereken cihazın arkasında bulunan kendi şifrenizi girmek ve istediğiniz gibi gezinebilirsiniz.Fiyatlandırma sistemi kullanıcı dostudur.Bu tür bir kullanılabilirliğin pahalı olduğunu düşünebilirsiniz, ancak öyle olmak zorunda değil.Bir JourneyGo erişim noktası edinmenin mevcut fiyatı donanım için 160 dolar ve erişim noktasının baz istasyonlarına erişebilmesi için ek bir aylık ücret gerektiği düşünüldüğünde, bu fiyatın biraz yüksek olduğu kabul edilebilir. Ancak, tıpkı aylık kira ödemek gibi, Travlfi de müşterilerini istemedikleri takdirde tekrar tekrar faturalandırarak zor durumda bırakmıyor. Müşteriler, nerede olurlarsa olsunlar internete kolayca erişmelerini sağlayan ön ödemeli veri planlarını tercih edebilir ve yalnızca aylık kullanım başına ödeme yapabilirler.JourneyGo, farklı sağlayıcılara bağlı beş cep telefonunun gücüne tek bir cihazda sahip olmak gibidir ve belirli durumlar için inanılmaz derecede kullanışlıdır.Örneğin, iş için uzak bir bölgeye gideceğimi bildiğim bir seyahatim varsa, yola çıkmadan önce sadece 30 dolar ödeyerek yüksek hızda 50 saat internette gezinebilirim. Tüm çalışma haftam boyunca internette olsam bile, bu 40 saatlik vardiyamın tamamını karşılar ve sonrasında bir iki film izlemek gibi bir şey yapmak istersem biraz daha fazla para harcardım. JourneyGo, farklı sağlayıcılara bağlı beş cep telefonunun gücünü tek bir cihazda sunmak gibi ve belirli durumlar için inanılmaz derecede kullanışlı.Sizin için en uygun planı seçinHerkesin sınırsız plana para harcamasına gerek yokBen sadece yara bandını sökeceğim -- Travlfi'nin sunduğu en üst düzey plan 130 dolardan başlıyor. Bu, zaten buna ihtiyacı olmayan biri için oldukça büyük bir meblağ. Sonuçta, seyahat edeceğiniz bölgeye daha önce hiç gitmediyseniz, internet bağlantınızın olmayacağını nasıl bilebilirsiniz? Elbette, tedbirli olmak pişman olmaktan iyidir, ancak durumunuza bağlı olarak 130 dolar israf ettiyseniz daha da pişman olabilirsiniz.Sınırsız plan, uluslararası gezginler ve iş insanları için en uygun plan olabilir, ancak neyse ki Travlfi'nin diğer planları biraz daha geniş kitlelere hitap ediyor. Her planın ayrıntılı açıklaması şöyle:JourneyGo'yu Kimlere Öneririm?Herkesin her türlü teknolojiye ihtiyacı olmayabilir, ancak bu birçok profesyonele yardımcı olur.Burada oturup sizi bir ürün almaya ikna etmek benim işim değil. Daha önce incelemelerimi okuduysanız, sadece benim için neyin işe yaradığını ve nasıl kullandığımı anlattığımı ve bu cihazın başka kimlere de yardımcı olabileceğini düşünmeye çalıştığımı bilirsiniz. Bu durumda, JourneyGo birden fazla kişiye yardımcı olabilir ve bu, birçok iyi ürünün işaretidir. JourneyGo'yu kullandıktan sonra, işe giderken çantamdan neredeyse hiç çıkmıyor çünkü bazı yerlerde internet erişimim olup olmayacağından asla emin olamıyorum.Bu nedenle, bunun özellikle petrol ve gaz sektöründe çalışan ve iş yerlerine gitmek için çoğu zaman uzak bölgelere seyahat etmek zorunda kalan biri için faydalı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca, biraz daha özgürce yaşamak ve tam zamanlı uzaktan çalışmak isteyenler için de avantajlı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca, uzun bir yolculukta eğlenmesi gereken aile için de kullanışlı olabileceğini düşünüyorum.JourneyGo'nun birçok kullanım alanı var ve birden fazla servis sağlayıcıya bağlanabilme özelliği onu bu alanda en iyi seçeneklerden biri haline getiriyor. Bu kadar çok yönlülüğü her yerde bulamazsınız, bu yüzden nereye gidersem gideyim bağlantıda ve her zaman ulaşılabilir olduğumu bilmenin verdiği gönül rahatlığı için biraz daha fazla ödeme yapmaktan mutluluk duyuyorum.Kaynak: Pocket-Lint
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.