Gönderi tarihi: Dün 12:061 gün Admin Gavin Newsom, JD Vance'e Bir Takma Ad Verdi ve Bunu da BaşardıGavin Newsom, sosyal medyada Donald Trump'ın aşırı sevgisiyle dalga geçmeye devam ediyor.Geçtiğimiz hafta kendi mağazasını açtı:Campaign For Democracy CommitteeOfficial Webstore for Campaign For Democracy CommitteeHe renamed MAGA:Trump'ın sahte basın toplantısını kendisi düzenledi:Ve Trump'ın eline düştü.Şimdi de JD'nin peşinde.Perşembe akşamı yaptığı bir konuşmada Vali Newsom ona takma adıyla seslendi:JD "Just Dance" Vance.Bu lakabın bir anlamı var.Cevap verenler bayılıyor: "Dostum, 'JD 'Just Dance' Vance'e 5 dakikadır gülüyorum."Başka biri de, "Üzülerek söylüyorum ki JD 'Just Dance' Vance gerçekten harika." yorumunu yaptı.Ve konuyla ilgili olarak, bu kişi şöyle dedi: "Bu hesaptan sorumlu kişi/kişiler/yazarlar odası hakkında bir belgesel istiyorum."Şimdi Kristi Noem'e güzel bir şey vermesini istiyorum.Kaynak: BuzzFeed
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.