Gönderi tarihi: 10 saat önce10 saat Admin Gavin Newsom, JD Vance'e Bir Takma Ad Verdi ve Bunu da BaşardıGavin Newsom, sosyal medyada Donald Trump'ın aşırı sevgisiyle dalga geçmeye devam ediyor.Geçtiğimiz hafta kendi mağazasını açtı:Campaign For Democracy CommitteeOfficial Webstore for Campaign For Democracy CommitteeHe renamed MAGA:Trump'ın sahte basın toplantısını kendisi düzenledi:Ve Trump'ın eline düştü.Şimdi de JD'nin peşinde.Perşembe akşamı yaptığı bir konuşmada Vali Newsom ona takma adıyla seslendi:JD "Just Dance" Vance.Bu lakabın bir anlamı var.Cevap verenler bayılıyor: "Dostum, 'JD 'Just Dance' Vance'e 5 dakikadır gülüyorum."Başka biri de, "Üzülerek söylüyorum ki JD 'Just Dance' Vance gerçekten harika." yorumunu yaptı.Ve konuyla ilgili olarak, bu kişi şöyle dedi: "Bu hesaptan sorumlu kişi/kişiler/yazarlar odası hakkında bir belgesel istiyorum."Şimdi Kristi Noem'e güzel bir şey vermesini istiyorum.Kaynak: BuzzFeed
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.