Gönderi tarihi: 4 MartMar 4 Yazar Admin Volvo Car, Google entegrasyonu bulunan tüm otomobiller için Kullanıcı Deneyimini güncelledi.
Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin Park sensörü değişimiyle ilgili soru.2023 model C40 aracım var, ön park sensörlerinden birinde bir taş çarpması sonucu oluşan hasar var ve bu da temizlenmesi gerektiğine dair aralıklı bir hata mesajına neden oluyor. Volvo yetkili servisi değiştirme için 600 dolar istiyor. Parça birçok Volvo yetkili servisinde (yedek parça bile değil) 100 dolar civarında.Bu sensörlerin takıldıktan sonra kalibre edilmesi ve yetkili servis tarafından yapılandırılması gerekiyor mu, yoksa tak çalıştır mı?Ayrıca, arka çapraz trafik uyarılarının neredeyse hiç olmadığını ve geçen bir araçla tetiklenmesinin nadir olduğunu fark ettim. Bu konuda bilgisi olan varsa, dinlemeye hazırım.
Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin Şu anda, Admin dedi:Park sensörü değişimiyle ilgili soru.2023 model C40 aracım var, ön park sensörlerinden birinde bir taş çarpması sonucu oluşan hasar var ve bu da temizlenmesi gerektiğine dair aralıklı bir hata mesajına neden oluyor. Volvo yetkili servisi değiştirme için 600 dolar istiyor. Parça birçok Volvo yetkili servisinde (yedek parça bile değil) 100 dolar civarında.Bu sensörlerin takıldıktan sonra kalibre edilmesi ve yetkili servis tarafından yapılandırılması gerekiyor mu, yoksa tak çalıştır mı?Ayrıca, arka çapraz trafik uyarılarının neredeyse hiç olmadığını ve geçen bir araçla tetiklenmesinin nadir olduğunu fark ettim. Bu konuda bilgisi olan varsa, dinlemeye hazırım.Şu anda, Admin dedi:Benimkini bugün değiştirdim – 320 £ :(yes. Sensor was £87 with the rest 2 x 0.5 labour at £90 each, then VAT @20%
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.