Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Admin Feng Shui uzmanı, yatak odanızdan bu 4 eşyayı uzak tutun diyor; enerjinizi ve hatta ilişkinizi mahvedebilirler.Bir Feng Shui uzmanı, insanların yataklarının yanında asla bulundurmaması gereken dört yaygın eşyayı açıkladı.Çin coğrafyası olarak da bilinen Feng Shui, insanları çevreleriyle dengelemeyi ve refah ve esenliği teşvik etmek için her şeyin akmasını sağlamayı amaçlayan eski bir Çin uygulamasıdır.Çin kültürü feng shui ustası Sanhe Shanren, TikTok'ta enerjinizi tüketen ve yorgunluğa neden olabilecek veya "en kötü ihtimalle servetinizi ve sağlığınızı etkileyebilecek" dört şeyi paylaştı.Listesinin ilk sırasında çiçekler vardı; özellikle de çiftler için.449.000 izlenme alan videoda, "Taze çiçekler çiftlerin yatak odalarında olmamalı," dedi. "Üçüncü tarafların katılımını teşvik ederek evlilik bağlarına zarar verirler."Ancak bekarlar için kural farklı. Uzmanın da belirttiği gibi, bekarlar suyu sık sık değiştirmeyi unutmadıkları sürece taze çiçekler sergileyebilirler: "Çiçeklerin solmasına asla izin vermeyin."İkincisi, çöp kutuları asla yatakların yanına konulmamalıdır çünkü "bulanık enerji taşırlar.""Yatak başına konulursa, uyurken bu bulanık enerjiyi solursunuz," diye uyardı. "Uzun süreli maruz kalma sağlığa zarar verir."Ayrıca, ilaç veya tıbbi kayıtları başucu çekmecelerinde saklamamalarını tavsiye etti."Sağlığa zararlı bu maddeler ruh halinizi ve zihinsel durumunuzu etkiler," dedi. Bunun yerine, tüm ilaç ve tıbbi kayıtları "görünmeyecek kutularda" saklamanızı tavsiye etti.Son olarak, makas veya tırnak makası gibi metal nesneleri yatağınızdan uzak tutmalısınız."Feng shui, keskin metalin çok yakına konulduğunda enerji kalkanınızı kolayca delebileceğini öğretir," diye açıkladı.Takipçilerini, bu nesnelerden herhangi birinin yataklarının yakınında olup olmadığını "hemen kontrol etmeleri" konusunda uyardı."Çekmecelerimi boşaltmam gerek. Enerjim bu yüzden düştü," diye yazdı bir kişi."Doğru, yatak odamda bu eşyaların hiçbiri yok," diye ekledi bir başkası."Bunların çoğunu yatağımın yanında tutuyorum çünkü ihtiyacım olduğunda yanımda bulundurmak için kullanışlı oluyorlar," diye itiraf etti bir kullanıcı.Ancak diğerleri, bu eşyaları yataklarının yanında tutmalarının kişisel nedenlerini paylaştılar."İlaçlarım yanımda değilse, almıyorum. En azından DEHB'li olanların orada olması gerekiyor, yoksa günlerce yatakta kalacağım," diye paylaştı biri."Diyabet hastası arkadaşımın ilaçlarıma yatağımın yanında ihtiyacı var," dedi bir başkası. Bir başkası da New York'ta çok yaygın bir durumu paylaştı: "Stüdyoda yaşıyorum. Çöp kutum, masam, kapım, aynam ve solan çiçeklerim arasında yaşıyorum.""...Çocukken kötü rüyaları önlemek için yastığımın altına bir makas koymam öğretildi. Her zaman işe yarardı ve makasım yataktan kaysa veya arkama düşse bile, o gece habersiz uyuyamazdım. Feng Shui buna ne der? Gerçekten merak ediyorum," diye meydan okudu bir kişi.Kaynak: NYP
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.