Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Like a flower at the beginning of winter And so like a fire in the icy wind Like a doll that nobody wants anymore I feel myself some days Then I see the clouds that are over us And I hear the screams of birds in the wind I sing my song out of fear of the dark And hope that nothing happens A little peace, a little sun For this Earth in which we live A little peace, a little happiness A little warmth, that's what I wish A little peace, a little of a dream And that people don't cry so often A little peace, a little love And that I never lose hope again I know that my songs, they don't change much I'm only a girl that says what she thinks Alone I'm helpless, a bird in the wind That feels that the storm begins A little peace, a little sun For this Earth, in which we live A little peace, a little happiness A little warmth, that's what I wish A little peace, a little of a dream And that people don't cry so often A little peace, a little love And that I never lose hope again Sing with me a little song That the world lives in peace Sing with me a little song That the world lives in peace Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Kışın başlangıcında ki bir cicek gibi Ve alev gibi, soguk bir rüzgar da Bir oyuncak bebek gibi, artık kimsenin sevmediği Hisediyorum kendimi kimi gün Sonra bulutları görüyorum, üzerimiz de olan Ve kuşların cığlıklarını duyorum rüzgar da Korkudan karanlık ta şarkımı söylüyorum Ve hicbirşeyin olmamasını umut ediyorum Biraz Baris, biraz güneş Bu dünya icin, bulunduğmuz yerde Biraz Barış, biraz neşe Biraz sıcaklık, bunu istiyorum Biraz Barış, biraz hayal Ve artık insanlarının bu kadar cok ağlamamalarını Biraz Barış, biraz sevgi Umudumu hicbir zaman kaybetmemek icin Biliyorum benim şarkılarım, fazla birşey değiştirmiyecek Ben sadece kücük bir kızım, tek söyleyen.. icim de ki hisetiklerimi Yanlız başıma bir kus gibiyim, rüzgar da Hiseden, fırtınanın başlayacağını Biraz Barış, biraz güneş Bu dünya icin, bulunduğumuz yerde Biraz Barış, biraz neşe Biraz sıcaklık, bunu istiyorum Biraz Barış, biraz sevgi Umudumu hicbir zaman kaybetmemek icin Söyleyin benimle birlikte kücük bir şarkı Tüm Dünya Barış icersin de yaşasın diye. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Como una flor Al comenzar el invierno Y como una hoguera Con un viento helado Como una muneca Que ya nadie quiere Asi mi siento a veces Entonces miro Las nubes del cielo Y escucho el clamor De los pajaros en el viento Canto mi cancion En la terrible oscuridad Deseando que nada ocurra Un poco de paz Un poco de sol Para esta, tierra Don de vivimos Un poco de paz Un poco de alegria Un poco de color Es lo que anhelo Un poco de paz Sonar un rato Que nadie l lore Tan a menudo Un poco de paz Un poco de amor Quizas no pierda Mas mi esperanza Mi cancion para mucho No servira Soyuna simple chica Diciendo lo que siente Sola estoy indeferisa Un pajaro que vuela Sintiendo que se Avecina to rmenta Cantad conmigo, esta cancion Para que el mundo, viva en paz Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 yıllar öncesinden bir esinti gibi... sevgilerin farklı yaşandığı zamanlardan... cidden çok hoş... to learn from for all nations.... really good....... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Hosunuza gitmesine sevindim fft evet bir esinti... icerikligi hosuma gittigi kadar ilk eklemis oldugumun bircok dilde bir anda söylenmis olmasi cok anlam kazandiriyor Sonucta her kim olursa olsun, her nere de olursa olsun Istek ayni degilmi.. ne oldugunu yazmama gerek yok sanirim biliyorsunuz Saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.