Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Admin Sosislerinizi Izgarada, Fırında veya Haşlayarak Pişirmeyin - Bunun Yerine Bu Lezzetli Yöntemi UygulayınHiç sevmediğim bir sosisli sandviçle karşılaşmadım. İster kremalı lahana salatasıyla kaplanmış, ister dana etli chili ile zenginleştirilmiş veya hardalla süslenmiş (sade ve gösterişli) olsun, tadını çıkarmanın birçok yolu var. Sosisli sandviçler benim için her zaman hoş bir görüntüdür. Roanoke, Virginia'da babamla The Orange Dog adlı küçük bir dükkandan bir sosisli sandviç kaptığımıza dair birçok sıcak, bulanık çocukluk anım var ve ne zaman bir beyzbol maçına gitsem (yaklaşık yılda bir), bir elimde sosisli sandviç, diğer elimde Dippin' Dots dolu plastik bir beyzbol şapkası olacağına emin olabilirsiniz. Bana göre, bir sosisli sandviçi mahvetmek zordur - onları bu kadar sevimli yapan şeylerden biri de budur.Ancak NoMad Diner'daki Executive Chef Fred Maurer gibi bazı şefler için, bir sosisli sandviçi servis etmenin en iyi yolu tereyağında ızgarada pişirmektir. Maurer, NoMad ekibine katılmadan önce New York'taki Dickson's Farmstand Meats'te çalıştı ve burada şef şarküteri olarak yaptığı çalışmalar nedeniyle "Hot Dog Boyfriend" lakabını kazandı. Maurer'e göre ızgara, sosisli sandviçi kurutmanın hızlı bir yolu. Maurer, "Sosisli sandviç tercihim, içindekilerden çok sosisli sandviçin kendisidir," diyor. "Ama sosisli sandviç ne olursa olsun, haşlanmalı veya tereyağıyla ızgarada pişirilmelidir. Asla ızgara yapılmamalıdır."Tereyağıyla Sosisli Sandviç Nasıl Izgara YapılırŞef Maurer'e göre, sosisli sandviçin tereyağıyla nasıl ızgara yapılacağına dair adımlar şunlardır:Bir sosisli sandviçi uzunlamasına ortadan ikiye bölün ve kenara alın.Tereyağı eriyene kadar orta-yüksek ateşte bir tavayı önceden ısıtın.Bir miktar tereyağı (yaklaşık bir yemek kaşığı) ekleyin ve fokurdamaya bırakın.Yarık sosisli sandviçi, yarık tarafı alta gelecek şekilde tavaya yerleştirin ve yaklaşık üç dakika boyunca güzelce kızarana kadar tereyağına bastırın. Sosisleri çevirin ve dışını bir iki dakika daha mühürleyin, tavaya bir kaşık daha tereyağı ekleyin.Tereyağında Sosis Pişirme İpuçlarıKesilmiş tarafın her yerinin eşit şekilde mühürlenmesini sağlamak için, pişerken sosisleri ağırlıklandırmak için başka bir tava kullanın.Sosisli sandviç ekmeğinin içine biraz tereyağı sürün ve hala sıcak olan tavada kızartın.NoMad Diner'da Kewpie ve çıtır arpacık soğanı tercih eden Şef Maurer, sosislerin parlamasını sağlayan basit malzemeler kullanmanızı öneriyor.Kaynak: The Kitchn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.