Gönderi tarihi: 9 saat önce9 saat Admin 94 Yaşındaki Uzay Yolu Oyuncusu William Shatner Yeni Kitabını Açıkladı (William Shatner and You)Kaptan Kirk, daha önce hiç yapmadığı bir yola cesurca girmeye hazır ve bu sefer en sadık hayranlarını da beraberinde getiriyor.94 yaşındaki William Shatner, belki de en çok Star Trek'in Enterprise adlı yıldız gemisinin Kaptan Kirk'ü olarak tanınıyor ve doğanın bir gücü olmaya devam ediyor. Star Trek'teki unutulmaz rolünden gerçek hayattaki uzay yolculuğuna kadar Shatner, inanılmaz kariyerinde ekranda, sahnede ve hatta sayfalarda sürekli olarak yeni ufuklar keşfediyor.Perşembe günü Shatner, en ikonik rollerini yansıtacak ve Star Trek'i bugün olduğu gibi bir fenomen haline getiren hayranlarını kutlayacak, son derece kişisel yeni bir projeyi duyurmak için resmi Instagram hesabından paylaşım yaptı.Sahnedar, resmi Instagram hesabından "Sevgili takipçilerim, küçük bir tanıtım paylaşmak istedim," diye yazdı. "Yeni bir kitap yazıyorum. Daha da İyisi: Kitap tamamen SİZİN, yani hayranların hakkında ve siz de bunun bir parçası olabilir, hatta belki de içinde olabilirsiniz!"Yorumlar bölümü, Shatner'ın hayatları üzerindeki etkisini ve onun dünyasına açılan bu yeni pencere ve kahramanlarıyla iş birliği yapma fırsatı için duydukları heyecanı paylaşan hayranlardan gelen heyecanla doluydu.Bir hayran Instagram gönderisine "Kesinlikle harika bir fikir!" yorumunu yaptı. Bir diğeri ise, "Satın al butonuna tıkladım ve talimatlar için beklemede!!! 🙌🔥👏" diye yazdı.Üçüncü bir hayran ise, ikonik yıldızla röportaj yapma olasılığına atıfta bulunarak, "Sanırım o durumda bayılırım," dedi ve "aptalca ama çok fazla mutluluk." dedi.Hayatının büyük bir hayranı, aynı yorumlar bölümünde, Shatner'ın gerçek hayattaki ilk müdahale ekipleriyle röportaj yaptığı 80'ler reality TV dizisi Rescue 911'in "34 yıllık sağlık görevlisi kariyerimin en büyük sebeplerinden biri" olduğunu belirtti. Yorumcu, "Bu kitabı sabırsızlıkla bekliyorum!" diye ekledi.Shatner'ın paylaştığı web sitesine göre, William Shatner... And You! adlı yeni kitabın bir parçası olmak isteyen hayranların 31 Aralık'tan önce kitabı ön sipariş vermeleri gerekiyor.Ön sipariş veren hayranlar, Star Trek'ten Kirk'ten Boston Legal'dan Denny Crane'e kadar Shatner'ın en ikonik karakterlerinin hayatlarını nasıl etkilediklerine dair hikayeler gönderme fırsatına sahip olacaklar. Bu hikayelerden "seçkin birkaçı" bizzat Shatner tarafından röportaj yapılacak ve yeni kitapta yer alacak.Shatner web sitesinde, "Fazerlerinizi sıkı tutun," diye yazdı. "Bu sadece bir tarih parçasına sahip olma şansı değil; tarih yazma, sesinizin benimkiyle birlikte galakside yankılanmasını sağlama fırsatı."Kaynak: Parade
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.