Φ ftoyd Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Bunca zaman sonra sizi yeniden görmek ne güzel..Hoşgeldiniz xshadowx.. Diyeceksiniz dini konuları bırakmış burda ne işiniz var diye ama sayın yersoy a bilim takip etmek adına söz verdim sayılır ve hoşumada gidiyor aslında..Neyse tekrar hoşgeldiniz ... Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Bunca zaman sonra sizi yeniden görmek ne güzel..Hoşgeldiniz xshadowx..Diyeceksiniz dini konuları bırakmış burda ne işiniz var diye ama sayın yersoy a bilim takip etmek adına söz verdim sayılır ve hoşumada gidiyor aslında..Neyse tekrar hoşgeldiniz ... Deseniz ya bilim eski dostları buluşturdu sevgiler, saygılar... Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Sizi de yeniden gormek guzel sevgili fft, bilime katkıda bulunmaya çalışmalarım nedeniyle pek ilgilenemedim bir sure kadar... Kesinlikle biraz daha zaman harcasam iyi olacak sanırım, bilimle ilgili yazılar guzel olacak gibi gorunuyor... Katılıyorum meslektaşları ve özellikle bilime ilgi duyanları da bir araya getiriyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.