Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Selam umarım birbirimize ayak uydurabiliriz...Enazından bunu saygıyla sürdürebiliriz....Herkese kolay gelsin..... Alıntı
Φ veled-ul iblis Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Zamana mı.? Medeniyete mi.? Değişime mi.? Yorgana mı.? Hangisine ayak uyduralım. Hoşgeldikten sonra.. bana ayak uydur.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 SAĞOLASIN ERBAY Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 veled-ul iblis...... hımmm valla diledigin şeye ayak uydurabilirsin....ama kesinlikle bana ayak uyduramıyacagın kesin hoşbuldum Alıntı
Φ veled-ul iblis Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 çobanın kavalına ayak uydurmayan kara koyundan ne olur.. kasaplık veya kavalda son delik olur..... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2007 Hımmm zaten kaval peşinden giden koyunları nedense çok yogun çevyemizde görmüyormuyus?? ben kendi dogrularımın peşindeyim....sana kolay gelsin.. Alıntı
Φ veled-ul iblis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 Hımmm zaten kaval peşinden giden koyunlar nedense çok yoğun çevremizde görmüyormuyus?? ben kendi dogrularımın peşindeyim....sana kolay gelsin.. dediğin doğru ama bir fikrin peşine takılan insanlar koyun sürüsüne benzetilmemelidir. Bir önceki ile bir sonraki yazdıkların değişikliğe uğramış.. Sizede kolay gelsin..doğrunun içinde yanlış aramak.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 veled ul iblis.....kendimde hoşuma giden en güsel yan birisinin karekterini veya birilerinin diyeyim anlamanın en iyi yolunun onu sürekli yanıltarak sorular soran veya yorumlar yapmasını, kendisini ifade etmesini saglamak diye düşünüyorum....hımm bide sadece siz yorumlarımı yorumladınız!!!!ukala zekiler başka oluyo ya (yorumda ciddiyim lütfen yanlış anlamayın..) Alıntı
Φ veled-ul iblis Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 veled ul iblis.....kendimde hoşuma giden en güsel yan birisinin karekterini veya birilerinin diyeyim anlamanın en iyi yolunun onu sürekli yanıltarak sorular soran veya yorumlar yapmasını, kendisini ifade etmesini saglamak diye düşünüyorum....hımm bide sadece siz yorumlarımı yorumladınız!!!!ukala zekiler başka oluyo ya (yorumda ciddiyim lütfen yanlış anlamayın..) Cevap yazmak bile verdiğimiz önemi gösterir yasaklı..... Ukala olmak kötü değildir..bilen adam ukala olur..Bende böyle bir meziyet yok.. ******* Sizde beni yanlış anlamayın yazdıklarımdan anlam kaymasına uğramış sözcüklerim olabilir.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Cevap yazmak bile verdiğimiz önemi gösterir yasaklı..... Ukala olmak kötü değildir..bilen adam ukala olur..Bende böyle bir meziyet yok.. ******* Sizde beni yanlış anlamayın yazdıklarımdan anlam kaymasına uğramış sözcüklerim olabilir.. ................................................................................ ..................... Evet katılıyorum birçok kişiye ters gelsede ben ükelalıgı zeki kişilere yakıştırıyoyum......ama ************* karıştıranları degil.... neden bilmiyorum ama ükelalık şık duymuş üserinizde yok yanlış anlamadım tam tersi hoşuma gitti.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.