Φ akpiyanist Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 SUSAMAK GİBİ BİR ŞEY KİTAPSAMAK Merhaba ben güneydoğunun bir ilçesinde bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum. Okulumuzda kütüphane kurmak istiyoruz yalnız yeterince kaynak bulamıyoruz bu konuda yardım ederseniz gerçekten cok sevinirim. Lütfen bu çocukları aydınlatalım çünkü karanlık yanıbaşlarında... Bana; [email protected] msn adresinden ulaşabilirsiniz. İyi bayramlar ... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2007 MSN nenizi aldım bende ANSİKLOPEDİ VAR AMA SANIYORUM ONLARDA İŞE YARAR....KOLAY GELSİN.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 emraha bir parça ilaç olabildik umarım:)sıra şimdi sende bülent:) umarım istediğim gibi olur... Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 emraha bir parça ilaç olabildik umarım:)sıra şimdi sende bülent:) umarım istediğim gibi olur... merhaba abla ilaç oldunuz elbette:) çok teşekkürler her şey gönlünüzce olsun ablam sevgi ve selamlar Alıntı
Φ lusnika35 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Ben şanlıurfa nın halfeti ilçesine bağlı aşağı göklü ilköğretim okulunda görev yapmakta olan bir öğretmenim.25 öğrencim var .öğrencilerimin çoğu beklediğimden iyi performans gösteriyor.Onların durumu hakkında bilgi sahibi olunca velileriyle görüştüm. Sıkı sıkı tembihledim ne olur bu çocuğa ilgi gösterin okutun dedim. Veliler bana “durumumuz pek yok elde avuçta yok ilerde inşallah olursa göndeririz”dedi. Zaten öğrencilere bakınca az çok anlaşılıyor. Kalemlerinin boyu 5-6 cm, sosyal bilgiler, türkçe aynı defterde.. matemetik ve fen-teknoloji ise aynı defterde.. yeni bile değil geçen yılki defterleirnden boş kalan sayfalara yazıyorlar.... maddi güçleri zayıf olup zeki olan bu öğrenciler için elimden geldiği kadar özveride bulunuyorum ama artık bende yetişemiyorum.. yapılandırmacı eğitim ile dersleri işliyoruz. Sürekli birşeyler üretmek zorundalar. Bu yüzden kırtasiye harcamalarında zorluk çekiyoruz. Özellikle serbest okuma saatinde okuyacak hikaye kitapları yok. Sınıfımızın bir kitaplığı dahi yokeğer sizlerden hikaye kitabı ve kırtasiye yardımı alabilrsek çok çok minnettar olacağız.. sevgiyle kalın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.