Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

3279pict0046.jpg

bayram şekerim benim. ( üstünüze alınmayın siz bayramdan gayrı günlerde de şekersiniz ) bayram deyince yeni giyisilerden başlayalım istersen...senin de olurdu değil mi? Fakat beni en çok potinlerim üzerdi, yeni ayakkabılar ayağımı vurmadan rahat edemezdi, sende de olur muydu?

Benim rahîm, şefîk, rikkatli şekerim...

Kolonya çok olurdu bir de...Yaylada ziyaret ettiğimiz her yerde özenle elleri öpüldükten sonra büyüklerin, başıma boca edilirdi kolonya...Saçlarımı çaktırmadan özenle düzeltirdim ben, serde aşk var ya o zaman...ama senin başında rummanî bir yemeni vardı değil mi?

Sonra şekerleri pek severdim ben, hala da seviyorum ya seni...benim en güzel bayram şekerim...ceplerimde bir dolu rengarenk şeker, o zamanlar çikolata dağıtan çok olmazdı, ama olanı da ben kaçırmazdım, sen de severmiydin türkan şoray göbeği şekerini?

öyle efendi, öyle akıllı, uslu bir çocuktum ben yanaklarımda şekerden pembeler, büyüklerin parmaklarına kaptırdığım yanaklarım, küçük olsam yine sıkılsa yanaklarım...

sonra babaannemin yaptığı kızılcık şurupları, ne kadar güzel olur değil mi bayram şekerim benim?...dedemin ellerimden tutup gezdirmesini hiç unuturmuyum ben, seni de gezdirirdi değil mi deden?

el-hâsıl benim en şeker bayramım, uzun bir yolculuğa çıkmak üzereyim, önce kendimin, sonra bayram şekerimin, sonra kainatın tüm şekerlerinin bayramını kutlarım...

hakkınızı helal ediniz şekerim...yollarda şeker yok canavar çok...gidip de dönmemek var Şems misali...

bozan

Gönderi tarihi:

Tum musluman aleminin mubarek Ramazan bayrami kutlu olsun nice mutlu saglik huzur ve nese dolu bayramlara

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.