Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Evet İzmir'liler merak işte........ •İzmir metrosunda neden "imdat frenini çekerseniz tren bir sonraki istasyonda duracaktır" diye bir uyarı vardır.? İmdat freni çekilmese de o tren zaten bir sonraki istasyonda durmayacak mıdır.? İmdat freninde anlam arayan varsa İzmir metrosunu derhal terk etmeli midir.? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Bizim metromuzda öyle bir sorun yok O İzmirlilerin sorunu Bence terk etmeli, metrosuz bir yere yerleşmeli kurtulmalı.. Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Evet İzmir'liler merak işte........ •İzmir metrosunda neden "imdat frenini çekerseniz tren bir sonraki istasyonda duracaktır" diye bir uyarı vardır.? İmdat freni çekilmese de o tren zaten bir sonraki istasyonda durmayacak mıdır.? İmdat freninde anlam arayan varsa İzmir metrosunu derhal terk etmeli midir.? yani çektiğin an durmaz demek istiyo bekleyeceksin duarağa kadar en iyisi Natalia'nın dediği gibi... Metrosu olmayan bir şehirde yaşamalı Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Evet Bayanlarımız ve kızlarımız merak işte.... Neden bazı bayan ve kızlarımız şirin bir hayvancağız gördüklerinde "ayy inanmıyorum" derler, inanılmayacak olan nedir.?Sizce.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Hiç öyle bi tepki vermedim.. Ay ne şekeer demişimdir Böyle güzel bi yaratığın olacagını hiç düşünememişler demek ki, garip geldiğinden öle bi tepki verior olabilirler.. Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sıradan bir insan gibi olarak... Bu aralar biliyorsunuz flash diskler moda.. flash diske kuran yükleyip boynumuza assak,muska yerine geçer mi arkadaşlar..? Bide unutmadan kendim olaraktan...Bayram yaa... Baklavada kıyma mı vardı ceviz mi..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 ikisi de değil.. hamsi var Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sıradan bir insan gibi olarak... Bu aralar biliyorsunuz flash diskler moda.. flash diske kuran yükleyip boynumuza assak,muska yerine geçer mi arkadaşlar..? Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Neden hocam sınavlarda 4 yanlış bir doğruyu götürür şeklinde bir uygulama ile öğrenciler cezalandırılırlar da 4 doğru bil, bir doğru da bizden hediye şeklinde bir kampanya başlatılıp zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez..? Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Neden hocam sınavlarda 4 yanlış bir doğruyu götürür şeklinde bir uygulama ile öğrenciler cezalandırılırlar da 4 doğru bil, bir doğru da bizden hediye şeklinde bir kampanya başlatılıp zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez..? Kesinlikle süper bir fikir Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 ikisi de değil.. hamsi var Aradığın kişiyi...tahmin etmeden önce sorma cesareti gösterebilirmisiniz..?? Veya insan yılda en az bin 460 rüya görür.Siz daha fazla mı görüyorsunuz.?? Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Aradığın kişiyi...tahmin etmeden önce sorma cesareti gösterebilirmisiniz..?? Veya insan yılda en az bin 460 rüya görür.Siz daha fazla mı görüyorsunuz.?? Aradığım kişiyi sorma cesaretinden çok tahmin etme cesaretini göstermekten daha çok hoşlanırım... ... Çoğu zaman rüya görmediğimi zannediyorum... ama zannediyorum bazı rüyalarımı da hatırlamıyorum ama gördüğüm zaman da... mutlaka bir bağlantı kurarım yaşam içinde hatırlamadığım ve görmediğimi zannettiğim rüyalarımdan dolayı.. net bir rakam veremeyecem Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Neden tadilat gören dükkanlar mallarını ucuza satarlar..? tadilattasın senin paraya ihtiyacın yok mu be adam demezler mi.? Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 ******************* Yoksa arkadaşıma yazılmasın,arkadaşım olmayana da.?? Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Neden tadilat gören dükkanlar mallarını ucuza satarlar..? tadilattasın senin paraya ihtiyacın yok mu be adam demezler mi.? Ne demişler.... üzümünü ye,bağını sorma Diğer soruya geçelim hem sevgili,hem meraklı,hem sevimli,hem kara,hem kedi cik .... GİTME Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.