Φ bozan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Bu gece yine seninleyiz, bütün perdelerini kapatırken evin, bütün pencerelerini açıyorum gönlümün… benim en güzel gecem bu senle dolu… kimselere söyleme ne olursun, başkalarının sadası duyulmasın etrafımızda, onların bilimlerinin adamları düşmesin ardımıza, sabaha kadar sohbet edelim durmadan, sen göklerden çay getir ben sana demlerim aman… Gaz lambamızın fitilini kıstım, kimseler görmesin..dilimde senin olduğunu kimse bilmesin…fecre değin birlikte olalım…aramızda kimse olmasın…. Bütün alem bir dergâhtır Bütün mevcudat bir zâkir, Adını anıyorlar ya rabbelalemin… Senden uzak tutma beni….. bozan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 ***** bende kutlarım bozan kardeşim Kadir Gecen hayırlı olsun... bütün geceler bütün günler hepimize hayırlı olsun ama bu gece bin geceden daha hayırlı bu gecenin hatırına Allah bundan sonrasını tümden hakkımızda hayırlı kılsın... Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 ***** bende kutlarım bozan kardeşim Kadir Gecen hayırlı olsun... bütün geceler bütün günler hepimize hayırlı olsun ama bu gece bin geceden daha hayırlı bu gecenin hatırına Allah bundan sonrasını tümden hakkımızda hayırlı kılsın... güzel olan herşeyi paylaşmayı bilen ve kutlu olan hiçbir şeyi kişisel amaçlarına alet etmeyen sevgili sardunyam; senin de kandilin kutlu olsun. Alıntı
Φ gugukcuk Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Kadir geceniz hayırlı uğurlu umutlu olsun sevgili Bozan.Tüm inananların Bu mübarek gecelerini kutluyorum. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 güzel olan herşeyi paylaşmayı bilen ve kutlu olan hiçbir şeyi kişisel amaçlarına alet etmeyen sevgili sardunyam; senin de kandilin kutlu olsun. seninde ve bütün forum arkadaşlarımında kutlu olsun değerli Rua... güzel olan herşey paylaşmak için var kendimize saklamak için değil... Alıntı
Φ serdar34 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Bütün alem bir dergâhtır Bütün mevcudat bir zâkir, Adını anıyorlar ya rabbelalemin… Senden uzak tutma beni…..[/b] bozan tüm forumdaşların Kadir gecesi mubarek ve hayırlı günlere vesile olsun. amin. Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Hepinzin bu mukadde günü kutlu olasun... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Kadir Geceniz Mubarek Olsun Arkadaslar.. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Tüm Arkadaşların Kadir gecesini Kutlar esenlikler dilerim.. SayGıLar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Geçmiş Kadir Geceniz mübarek olsun SEMANIN KAPILARININ SONUNA KADAR AÇILIP RAHMETİN SAĞANAK SAĞANAK YAĞDIĞI BÖYLE BİR GECEDE DÜŞEN DAMLALARIN SİZLERİ SIRILSIKLAM ETMESİ DİLEĞİYLE KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.