Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 17 yıl Burayı tıklayarak görebileceğiniz Masum kadının sırrı nedir? Litfen önceden görenler görmeyenlere bir şans tanısın...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 17 yıl ya söyleyeyim mi yani bu kadar basit olabilir mi.. ben beklerken biri yazacak şimdi,ben yine kalacağım
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 17 yıl Yazar ya söyleyeyim mi yani bu kadar basit olabilir mi..ben beklerken biri yazacak şimdi,ben yine kalacağım Evet o kadar basit olabilir zaten bu aslında bir bilmece değildi ben bilmece olarak sorayım dedim. cevabınızı yazabilirsiniz, gören görmüştür artık...
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 17 yıl yaşasınn atlıyorum,ekmekler kafatası,kadın da komple kafatası şeklinde,ya da kurukafa
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 17 yıl Yazar yaşasınn atlıyorum,ekmekler kafatası,kadın da komple kafatası şeklinde,ya da kurukafa tebrikler, sır şu: resme gözünüzü iyice kısarak bakınca masum ekmekci kadın ürkütüyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.