Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Pazar 21:18 Admin Gönderi tarihi: Pazar 21:18 Şengün'ün Arkadaşı Ve Houston Rockets'ın Diğer Pivotu Steven Adams 3 Yıllık Kontrata İmza Attı NBA World, Houston Rockets Yıldızı Steven Adams'a Sevgilerini Gönderiyor Sakatlık nedeniyle 2023-24 sezonunun tamamını kaçıran Steven Adams, geçen yıl sahalara geri döndü. 31 yaşındaki oyuncu, Batı Konferansı'nda ikinci sırada yer alan Houston Rockets için önemli bir rol oynadı. Cumartesi günü, ESPN'den Shams Charania, Rockets'ın Adams'a yeni bir sözleşme uzatması ödülü verdiğini bildirdi. Haberin ardından Adams Instagram'da içten bir paylaşım yaptı. Şunları yazdı: "Bugün anlamlı bir adım attım; minnettarlık, dayanıklılık, disiplin, takım çalışması ve güven üzerine kurulu. Bu yolculuk tek başıma yürümediğim bir yolculuktu. DPT'im ve akıl hocam Mike Davis'in istikrarlı rehberliğiyle şekillendi ve ailemden ve arkadaşlarımdan aktarılan değerlere dayandı. Her adım disiplin gerektiriyordu. Her zorluk etrafımdaki insanlara ve kendime güvenmeyi gerektiriyordu. Sahneye geri döndüğüm için minnettarım. Whānau'mu, takım arkadaşlarımı ve ülkem Yeni Zelanda'yı 🇳🇿 temsil etmekten onur duyuyorum. Oraya her adım attığımda, buraya gelmeme yardımcı olan herkesin bir parçasını taşıyorum. Benimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim. Yolculuk devam ediyor" View this post on Instagram A post shared by Steven Funaki Adams (@stevenadams) Kaynak: Fastbreak on SI Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.