Φ fallenangel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 ben o zmn amy lee feat seether broken dinlerim hatta normal olduğumzamanlarda bile dinlediğimde neredeyse alicak duruma gelirim cause ı am broken when ı lonesome(çünkü ben senin yanlızlığında kırıldım) Alıntı
Φ rock_s Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Evanescence-My Immortal dinlediklerimden bir tanesi Alıntı
Φ serialkiller Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 evinisikenden hayır gelmez :):) burzum-dunkheleit Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Opeth-Black Rose Immortal Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Metallica tuesdays gone veya Evanescence my ımmortal, hello bunlar mükemmel şarkılar. Alıntı
Φ antichat Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Pink Floyd Hey you... Alıntı
Φ kaoss Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 ben o zmn amy lee feat seether broken dinlerim hatta normal olduğumzamanlarda bile dinlediğimde neredeyse alicak duruma gelirim cause ı am broken when ı lonesome(çünkü ben senin yanlızlığında kırıldım) linkin park-faint, somwhere i belong korn-alone i break Alıntı
Φ deadLy-disgust Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 hinder-shoulda dinlerim..camımı daha fazla acıtan bi şarkı dinlemedim anlamını bilmesem de bu şarkıyı dinlerken iki seçenek vardır bana: ""ağLa ya da öL"" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.