Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl Bilindiği gibi microsoftun sitesinden artık hiç bir program indirip kuramıyoruz kimlik doğrulama istiyor. Artık bu sorundan kurtulcaz nasılmı programı indiriyoz ve 3 adımda xpniz lisanlı oluyor artık sizde lisanslı bir kullanıcı olup microsofttaki programları indirip pcinize kurabiliyorsunuz....artık bi teşekkürü hak etmişizdir... programı kendim upload ettim bi sorun çıkarsa msj atabilirsiniz... Programın kurulumu resimli anlatılmakta ve rar dosyasının içindedir. Programı indirmek için tıklayınız
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl bir kaç ay önce yaptım bunu bir arkadaşımın tavsiyesi ile gayet te memnundum. ama önceki gün uyarı mesajı aldım yazılımıznız sahte diye. tekrar yüklemek istedim ama bir türlü şifreyi kabul etmedi bir çok değişik şifre ile denemem rağmen . bende format attım ve güncellemeleri kaldırdım. bu sefer şifreyi kabul etti bakalım ne olacak.
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 16 yıl güzel anlatmışsın ama bahsettiğin programın linki yok ortalıkta
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Bilindiği gibi microsoftun sitesinden artık hiç bir program indirip kuramıyoruz kimlik doğrulama istiyor. Artık bu sorundan kurtulcaz nasılmı programı indiriyoz ve 3 adımda xpniz lisanlı oluyor artık sizde lisanslı bir kullanıcı olup microsofttaki programları indirip pcinize kurabiliyorsunuz....artık bi teşekkürü hak etmişizdir... programı kendim upload ettim bi sorun çıkarsa msj atabilirsiniz... Programın kurulumu resimli anlatılmakta ve rar dosyasının içindedir.
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 16 yıl Bilindiği gibi microsoftun sitesinden artık hiç bir program indirip kuramıyoruz kimlik doğrulama istiyor. Artık bu sorundan kurtulcaz nasılmı programı indiriyoz ve 3 adımda xpniz lisanlı oluyor artık sizde lisanslı bir kullanıcı olup microsofttaki programları indirip pcinize kurabiliyorsunuz....artık bi teşekkürü hak etmişizdir... programı kendim upload ettim bi sorun çıkarsa msj atabilirsiniz... Programın kurulumu resimli anlatılmakta ve rar dosyasının içindedir.
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 16 yıl Yazar güzel anlatmışsın ama bahsettiğin programın linki yok ortalıkta linkler güncellendi indirebilirsiniz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.